Autor: Maarit Eerme • 20. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Partnerkaart toimib nüüd ka Statoilis

Partnerkaardiga saab liituda Statoili lojaalsusprogrammiga
Foto: Andres Haabu
Alates 19. augustist saavad kõik Partnerkaardi omanikud liituda Statoili EXTRA lojaalsusprogrammiga, mis pakub soodustusi mootorikütusele, autopesule ja kohvile kõikides Statoili teenindusjaamades.

Statoil EXTRA lojaalsusprogrammiga liitunud Partnerkaardi klientidele kehtib nüüd kõigis Statoili täisteenindusjaamades miles kütuste ostul soodustus 2,3 eurosenti liitrilt, automaatjaamades  1 eurosent liitrilt. Lisaks saavad kõik Statoil EXTRA lojaalsusprogrammi kliendid iga kuuenda kohvi tasuta ning iga kolmanda autopesu poole hinnaga.

Statoili EXTRA lojaalsusprogrammiga liituda soovival Partnerkaardi omanikul tuleb registreerida isiklik kasutajakonto kas läbi veebi Statoili iseteenindusportaalis või Statoili mobiilirakenduse kaudu. Kasutajakonto olemasolul saavad kliendid lihtsalt lisada sinna ka oma Partnerkaardi.

Partnerkaardiga koostöö alustamise puhul annab EXTRA lojaalsusprogramm nii uutele kui ka olemasolevatele Statoil EXTRA klientidele septembri lõpuni kütusele lisasoodustuse 3 senti liitrilt.

Tallinna Kaubamaja Grupi Partnerprogramm on vanim lojaalsusprogramm Eestis, mis sai alguse 1996. aastal. Partnerprogramm on Selveri, Kaubamaja, ABC Kinga, SHU, I.L.U. ja L´Occitane kaupluste ühine püsikliendiprogramm, mis annab Partnerkaardi kasutajale püsisoodustusi ja eripakkumisi ning kogub ostuboonust. Partnerkaardi klientide arv ulatub tänaseks üle 620 000 inimeseni.

“Liitumine Eesti vanima lojaalsusprogrammiga, on nii meie kui Partnerkaardi jaoks oluline samm klienditeenindamise arengus. Kahe suure lojaalsusprogrammi koostöö tulemusena võime julgelt öelda, et Statoilis pakutavad soodustused kehtivad nüüdsest enamikule Eesti elanikele,” ütles Statoil Fuel & Retail Eesti turundusdirektor Diana Veigel.

Partnerkaardi arendusjuht Rene Paatsi sõnul tehakse Partnerkaardiga Tallinna Kaubamaja Grupi ettevõtetes keskmiselt aastas üle 30 000 000 tehingu rohkem kui 300 ostukohas üle Eesti. Nüüd lisanduvad ostukohtade nimekirja ka kõik Statoili teenindusjaamad. Partnerkaart saab Statoili näol kindlasti juurde ühe tugeva koostööpartneri. “Statoiliga tehtud koostöö tulemusena võidavad kõik meie kliendid, sest juurde tekib üks lisapõhjus, miks igapäevalt Partnerkaarti kasutada ja nutikalt säästa. Usume, et Partnerkaardi kliendid tervitavad uueks koostööpartneriks kvaliteetset kütusefirmat, kellel on suur jaamadevõrk üle Eesti ja kes pakub parima kvaliteediga kütust,” ütles Paats.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757