27. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Indoor Grupp laiendab tegevust

Indoor Grupp avab Narva Tempo keskuses Asko ja Sotka kaupluse
Foto: Raul Mee
2016. aasta esimeses kvartalis avab mööblimüügi turuliider Indoor Group AS Narva Tempo keskuses Asko sisustuskaubamaja ja Sotka mööblikaupluse.

„Ida-Eestis on omad väljakutsed, kuid eelkõige suured võimalused. Piirkonnas on umbes 150 000 elanikku ja Narva on Eesti suuruselt kolmas linn,” selgitas Indoor Group Eesti tegevjuht Kari Forssten. Tema sõnul on kõik nende olulisemad konkurendid linnas esindatud ning turuosa kasvatamiseks on see loogiline lahendus. „Asko ja Sotka avamisega muutub Tempo keskus piirkonna suurimaks kodusisustamise ja mööblimüügi keskuseks,“ lisas Forssten. 

Uutel pindadel pööratakse erilist tähelepanu ruumide avarusele ja valgustatusele, kogu tootevaliku laiale väljapanekule ning isikupäraste sisustuslahenduste pakkumisele. Forssteni sõnul täiendab Asko Sotka valikut, pakkudes ka kõige nõudlikumale kliendile mitmekülgseid võimalusi erinevateks sisustusvajadusteks. “Lisaks on Askol olemas püsikliendiprogramm ning pakume klientidele sisekujunduse nõustamisteenust.” Sotka valik keskendub kiirele ja lihtsale tootevalikule hea hinna- ja kvaliteedisuhtega.

Narva Tempo keskust haldava Astri Valdus OÜ juhatuse liikme Tarmo Kleimanni sõnul on Asko ja Sotka Narva vägagi teretulnud. „Oleme tugevalt panustanud Narva kauplemiskohtade arendamisse. 2014. aastal avasime laiendatud Astri keskuse, millega kasvas märgatavalt tuntud brändide hulk linnas. Asko ja Sotka tulemine Temposse muudab selle sisustuskeskuseks ja lisab Narvale külgetõmmet ahvatleva ostlemislinnana,“ ütles Tarmo Kleimann.

Indoor Group kontserni käive 2014. aastal oli 176 miljonit eurot ja töötajate arv üle 600. Indoor Groupil on Soomes 85 kauplust. Indoor Group kuulub Kesko kontserni

Indoor Group on ketikontseptsioonilt juhtiv kodumööbli ja sisustustoodete jaemüüja. Firmale kuuluvad jaemüügiketid Asko ja Sotka Soomes ning Eestis ja diivanitehas Insofa Oy Soomes. Indoor Group AS on Asko ja Sotka ketikontseptsiooniga Eesti turuliider. Asko kauplusi on neli ja Sotka omi neli. Kummalgi ketil on ka oma netimüük. 2016. aastal avatakse Asko sisustuskaubamaja ja Sotka mööblikauplus Narva Tempo keskuses. 2016. aastaks on ettevõte tegutsenud Eesti turul juba 20 aastat. Indoor Group AS-l on Tallinnas oma müügikettide juhtimine, turundus- ja ostuosakond.

Astri Valdus OÜ on Astri ettevõtete gruppi kuuluv Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevusaladeks on kaubandusliku kinnisvara arendamine ning üüri- ja haldamisteenuste osutamine. Astri ettevõtete grupp omab Narvas Tempo, Astri ja Fama keskuseid, Lõunakeskuse kaubandusparki Tartus, Pärnu keskust Pärnus ning alates 2014.a. Balti Jaama Turgu Tallinnas.

 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757