Legendaarne kasutatud riiete kauplus avas veebipoe

Paavli kaltsukas
Paavli kaltsukas avas e-kaupluse

Tallinna üks suuremaid ja legendaarsemaid kasutatud riiete müüja Paavli Kaltsukas avas 24. augustil enda e-poe, millele eelnes mitu kuud arendustöid.

„Püüame e-poes müüa võimalikult erinevaid kaupu, nii kallimaid kui odavamaid riideid, kodukaupu ja mänguasju. See iseloomustaks siis ühtlasi Paavli Kaltsuka kui päris kaupluse kaubavalikut,“ ütles ettevõtte omanik Indrek Randvee.

Avamise hetkel oli veebikaupluses ca 700 toodet ning uusi tooteid lubati lisada iga päev.

Võrreldes tavakauplusega on kasutatud riiete veebikauplusel igat tooted üks ühik ning toodetest fotode tegemine, kirjelduste kirjutamine on suur töö ja arvestatav kulu. „Kas selline poepidamine ennast ära tasub saame hinnata hiljem,“ rääkis Randvee.

Kasutatud riiete kaupluse omaniku sõnul näitas esimene päev, et huvi sellise poe vastu on väga suur. „Meie kaubavarud on suured ja päris poe kaubavalik uue kaupluse avamisega ei kannata.“ Randvee lubas ka tulevikus makse- ja tarneviise lisada.

Paavli Kaltsuka 2014. aasta müügitulu oli 556 tuhat eurot ning aruandeaasta kahjum 93 tuhat eurot. Käesoleval aastal plaanitakse käivet suurendada maksimaalselt 10%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara