Autor: Kaubandus.ee • 9. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raul Puusepp jätkab Kaupmeeste Liidu esimehena

Kaupmeeste Liidu juhatuse esimehena jätkab Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp
Foto: Raul Mee
Eesti Kaupmeeste Liidu üldkoosolek valis täna uued juhatuse liikmed, juhatuse esimehena jätkab Tallinna Kaubamaja ASi juhatuse esimees Raul Puusepp.

Kaupmeeste Liidu juhatus on üheteistliikmeline ning sinna kuuluvad Kati Kusmin (OÜ Baltman), Jaanus Vihand (ETK), Jüri Ross (AS Infotark), Erkki Laugus (Kaubamaja AS), Ty Lehtmäe (Maxima OÜ), Janne Lihavainen (Prisma Peremarket AS), Kai Realo (Statoil Fuel & Retail Eesti AS), Raul Puusepp (Tallinna Kaubamaja AS), Andrija Lilleoja (Rimi Eesti Food AS), Heinar Põldma (Põldma Kaubanduse AS) ning liidu tegevdirektor Marika Merilai. Juhatus määrati ametisse kaheks aastaks.

"Kaupmeeste Liit soovib jätkata koostööd  kompetentse ja arvestatava partnerina ministeeriumite ja riigikogu asjaomaste komisjonidega kaubanduse valdkonna seadusloome protsessis. Liidu oluliseks rolliks on seista teeninduskvaliteedi tõstmise ja kompetentside parendamise eest kaubanduses ning sel eesmärgil teeb liit tihedat koostööd kutse- ja kõrgkoolidega," ütles Kaupmeeste Liidu juhatuse esimees Raul Puusepp. „Kaubandus moodustab ligi 13% SKP-st ja selles sektoris töötab enam kui 87 000 inimest, mistõttu on jae- ja hulgikaubandus üks esmatähtsatest majandusharudestk,“ lisas ta.

"Liidu juhatuse liikmete kandidaatide vahel on tihe konkurents, nii nagu ka igapäevaelus kaubandusettevõtete vahel tänasel turul. Juhatusse valitud inimesed on tugevad juhid ja eksperdid, kes on näidanud üles soovi osaleda kaubandussektori arendamise ja kaasaja digiajastu võimaluste kasutamises. Kindlasti jätkub liidus huvitav ja tõhus töö," ütles Kaupmeeste Liidu tegevdirektor Marika Merilai.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 53 liiget. Liitu kuuluvad jaekaubandusettevõtted omavad 80% toidu- ja esmatarbekaupade turust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757