15. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupmeeste Liidu uueks liikmeks sai Põldma Kaubanduse

Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma
Foto: Veiko Tõkmman
Kaupmeeste Liidu uueks liikmeks sai rõivaste jae- ja hulgikaubandusega tegelev Põldma Kaubanduse AS, mis omab üle Eesti kokku 50 kauplust ning tegutseb samuti Läti, Leedu ja Poola turul.

„Kaupmeeste Liiduga ühinemine oli meie ettevõtte jaoks asjade loomulik käik – olen seni saanud teiste liikmete käest huvitavat infot liidu tegemiste kohta ning teisalt sooviks ka omalt poolt panustada kaubandusvaldkonna arendamiseks seniseid teadmise ja kogemusi kasutades,“ ütles Põldma Kaubanduse ASi juhatuse esimees Heinar Põldma.

„Kaupmeeste Liit kuulub kahtlemata siinsete arvestavate erialaliitude tippu ning on saanud oluliselt kaasa aidata nii kaupmeeste tegutsemiskeskkonna kujundamisel kui ka tegelenud erinevate argisemate teemade ja küsimustega. Näiteks meie viimaseks suuremaks saavutuseks on kaubandushariduse toomine Eesti kõrgkoolidesse,“ lausus Kaupmeeste Liidu tegevdirektor Marika Merilai.

Põldma Kaubanduse ASi oma kaubamärk on Denim Dream ning ettevõtte on teiste hulgas selliste kaubamärkide nagu Guess, Diesel, Tommy Hilfiger ning Desigual  maaletoojaks. Ettevõttel on neljas riigis kokku 78 kauplust, kus on kokku 310 töötajat.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 53 liiget. Liitu kuuluvad jaekaubandusettevõtted omavad 80% toidu- ja esmatarbekaupade turust.

Eelmisel nädalal valiti Kaupmeeste Liidule uueks juhatuse esimeheks Raul Puusepp ning uued juhatuse liikmed

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757