Toimus esimene e-kaubanduse EXPO

E-kaubanduse EXPO
Eesti Näituste Messikeskuses toimus esimene e-kaubanduse EXPO

19. - 20. septembril toimus Eesti Näituste Messikeskuses esimene e-kaubanduse EXPO, kus e-kauplejad olid väljas enda pakutavate kaupade ja teenustega. Kohal oli üle 100 kaupmehe.

Messi korraldaja Marge Laan rääkis, et nende eesmärgiks oli koondumine, et saavuta ühise jõuga seda, mida ükski algav ja väike e-ettevõte ei suudaks. „Me soovisime luua keskkonna, kust leiab võimalikult palju antud teema informatsiooni, võimalusi ja lahendusi. Pakkuda tuge nendele, kes selles suures infotulvas üksi ei orienteeru ning ei oska abi küsida,“ ütles Laan. Lisades, et eesmärgiks oli promoda e-kaubandust, valdkonna uusi tulijaid ning toetada nende tegevust, kuna see on majanduse tuleviku üks oluline osa.

Vaata galeriid, millised ettevõtted kohal olid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara