Kaubamaja Osturalli startis juba 35. korda

Kaubamaja Osturalli
Osturalli

Esmaspäeval, 5.oktoobril, startis Tallinna ja Tartu Kaubamajas juba 35. Osturalli. Aastate jooksul on Osturalli kogunud aina enam populaarsust ja külastajaid.

Sel korral leiab e-poe valikust rekordkogusena ligi 2500 tooteartiklit. Nagu kevadel, on Osturalli nüüdki avatud terve nädala.

„Juubelihõngulise 35. Osturalli puhul võib sel sügisel e-poest leida ligi 2500 tooteartiklit. Oleme e-poes suurendanud Kodumaailma tootevalikut, sest viimased aastad on näidanud, et Eesti inimene soetab koduga seotud tooteid hea meelega just interneti vahendusel,“ rääkis Kaubamaja turundusdirektor Britta Ratas. „Kevadel oli e-poe populaarseimate toodete hulgas rohkelt köögimasinaid, näiteks blenderid ja mikserid. Kuid ka voodipesu osteti väga hea meelega,“ lisas ta.

„Ka sel korral on võimalik Osturallit külastada terve nädala. Eelmise Osturalli kogemus näitas, et kliendid kasutavad meeleldi kahte lisapäeva, et soetada hea hinnaga kvaliteetset kaupa. Kaubamajja tullakse põhjaliku ettevalmistuse ning ostunimekirjadega, on näha, et eelnevalt koju saadetud kataloogid on detailselt läbi vaadatud,“ kõneles  Ratas. „Kui e-poes on klientide lemmikud pigem Kodumaailma tooted, siis müügimajadest soetatakse enim ilu ja moega seotud kaupu."

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara