Kaupmeeste Liidu Aasta Kaubandusteo auhinna pälvis...

Kaubandustegu
Kaupmeeste Liidu Aasta Kaubandusteo auhinna pälvisid uuenenud Apotheka apteegid....

Eesti Kaupmeeste Liit kuulutas Kaubanduse Aastakongressil Aasta Kaubandusteoks 2015 uuenenud Apotheka apteegid, mis paistavad silma innovaatilise tervisliku eluviisi edendamisega.

Kaupmeeste Liit kuulutas tänavu septembris välja aasta kaubandusteo konkursi, et leida kaubanduse edulugusid, millest oleks kolleegidel õppida ning tutvustada ja tunnustada edukaid kaubandusettevõtjaid.

Aasta kaubandusteo auhinna nominente oli kokku kuus. Lisaks Apotheka uuenenud apteegikontseptsioonile osutusid nomineerituks Ülemiste keskuse uuendamine ja laienemine, Rimi vastutustundliku alkoholimüügi edendamine, Maxima toidukaupade e-poe avamine, Olerexi laienemine ning  Selveri Viimsi keskuse avamine. “Apotheka uuenenud apteegikeskkonnad valiti Aasta Kaubandusteoks, kuna uus kontseptsioon tähtsustab tervislike eluviiside edendamist läbi innovaatilise lähenemise nagu näiteks tervise seisundit hinnata võimaldavate lisateenuste pakkumise ja apteegiroboti kasutamise“ ütles Kaupmeeste Liidu tegevjuht Marika Merilai.

Kaupmeeste Liidu poolt välja antav Aasta Kaubandustegu on tegu, mis on toonud kasu klientidele, aidanud kaasa erakordsele majanduslikule edule või Eesti kaubanduse üldisele arengule, toetanud Eesti kaubanduse konkurentsivõimet rahvusvaheliselt, on kontseptuaalselt silmapaistev, kaasa toonud parendusprotsessi ühiskonnas või ettevõttes, taganud head suhted kaubandusettevõtja ja klientide, partnerite, tarnijate vahel, paistnud silma innovaatilisusega, on loonud mõne tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse või on kooskõlas ausa ja eetilise kaubanduse põhimõtetega.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve  seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 54 liiget.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara