9. novembril toimub Eesti suurim e-ostlemise päev!

e-esmaspäev
e-esmaspäev

Esmaspäeval, 9. novembril toimub teistkordselt Eesti suurim e-ostlemise päev ehk E-smaspäev, kus Eesti E-kaubanduse Liidu liikmed ja erinevad veebipoed teevad klientidele väga häid pakkumisi.

E-smaspäeva eesmärgiks on pakkuda tarbijatele 24-tunni jooksul veebipoodides eriti häid soodustusi ja seeläbi suurendada Eesti e-poodide tuntust. Sel aastal osaleb kampaanias 120 e-poodi, osa võtavad mitmed tuntud kaubamärgid nagu Hansapost, ON24, Mylook, Photopoint, Selver, Tradehouse ja paljud teised.

E-smaspäeva idee autorid on Silver Hage ja Matthias Vutt ning esmakordselt toimus E-smaspäev 10. novembril 2014. aastal. „E-smaspäeval pakuvad väga paljud Eesti e-kauplejaid tarbijatele laialdaselt sooduspakkumisi ja tasuta transporti, mis muudavad e-ostlemise veelgi mugavamaks ja atraktiivsemaks,“ selgitas Hage.

2014. aastal tehti E-smaspäeval e-poodides 24-tunni jooksul oste enam kui 137 300€ eest. Tagasiside andnud e-poodidest suurenes enamusel külastatavus rohkem kui 50%, mõne kaupleja e-poe külastajate arv kasvas lausa 600%, mis näitab, et Eesti esimene e-ostlemise päev oli väga edukas.

E-smaspäev toimub iga aasta novembrikuu teisel esmaspäeval. Seekordsed pakkumised avalikustatakse 9. novembril kell 00:00 ning on nähtavad keskööni. Kampaania korraldaja on Eesti E-kaubanduse Liit, mis ühendab enam kui 130 e-kauplejat ja teenusepakkujat.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara