Tallinna esimene Maxima XXX avab uksed

Maxima
Priisle Maxima XXX

10. detsembril avas uksed Tallinna esimene Maxima XXX hüpermarket, mis on teine sarnase formaadi ja suurusega kauplus Eestis, esimene avati Pärnus 2008. aastal.

Tallinna esimene Maxima XXX hüpermarket avati täna, 10. detsembril, Priisle asumis, Linnamäe tee 57. Kaupluses on 4000 ruutmeetrit müügipinda ning kauplus koos sinna juurde kuuluvate kala-, liha-, kulinaaria- ja kondiitritsehhidega annab tööd 260 inimesele.

Kaupluse ehitusse investeeriti kokku 9,2 miljonit eurot ja koguinvesteering kokku oli 16,5 miljonit eurot.

Hüpermarketi avasid sõnavõttudega Maxima Eesti tegevjuht Vygintas Šapokas ja Tallinna abilinnapea linnapea ülesannetes Taavi Aas.

Maximal on 75st kauplusest Tallinnas 23, millest 7 on Maxima XX supermarketid ja ülejäänud Maxima X kodukauplused. „Oleme samm haaval avanud uusi ja uuendanud olemasolevaid kauplusi selle nimel, et pakkuda klientidele aina paremat kaubavalikut, mis arvestab nende eelistusi ja ootusi. Vastavatava hüpermarketi valik on Maxima poodide parim,“ rääkis Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets. Ta lisas, et see hüpermarketi avamine on loominguline jätk senisele arengule.

Järgmised hüpermarketid avatakse 2017. aastal Haaberstis ja 2018. aastal Kristiines.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara