Võlupeegel, mis muudab kliendikogemust

Võlupeegel Memory mirror
"Memory Mirror" Neiman Marcuse kaubamajades

Kliendikogemus. Kaubanduses on see võtmesõna A, B ja C. Sellest ei saa üle ega ümber, sest mis on veel tähtsam, kui saate mugavalt, kiirelt ja hea teenindusega (ühesõnaga valutult) kauplusest ostud sooritatud. Kui kõik läheb aabitsa järgi, siis keskmine eestlane jagab seda head kogemust ka oma sõpradele ja tuttavatele.

Aga fakt on ka see, et paljudele ei meeldi kaupluses kaua viibida, tooteid valida ja ennekõike seda kõike veel selga proovida.

Meeste kohta järgmine klipp niivõrd ei käigi, küll aga pigem naiste. Tavaline olukord, haarate nt 5-6 kleiti, lähete proovikabiini, proovite kõiki selga ja siis on see otsustamise koht. Ja kui allpool oleva lahenduse pakkujat tsiteerida, siis harju keskmine probleem on järgmine: "Oli see nüüd esimene, kolmas või viies kleit, mis mulle nii hästi istus?! Ja üldse ei saa sellest peeglist aru, et kuidas „my ass“ selles kleidis esile tuli?!" 

Memory Mirror pakub sellist lahendust Neiman Marcuse kaubamajades, kus süsteem jätab iga eseme puhul meelde 8-sekundilisi esitluse. Seda klippi saad teiste tehtud klippidega hiljem võrrelda, näha ennast 360-kraadi ja otseloomulikult jagada klippe sõpradele, pereliikmetele jne. Ühesõnaga, kõik on tehtud selleks, et vältida seda tüütut uuesti selga proovimist niigi palavas ja väikses proovikabiinis.

 

Osale arutelus

  • Raimond Lind

    Raimond Lind
    Shop Concept juht

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara