Kesklinnas avati mini-Rimi

Tornimäe mini-Rimi
Tormimäe mini-Rimi

17. detsembril avas uksed Tornimäe mini-Rimi, kus on müügipinda 280 m² ning sortimendis enam kui 3000 toodet.

„Tallinna kesklinnas pole just palju toidukaupluseid, mille tõttu on need vähesedki tihti ülerahvastatud ja tipptundidel järjekorrad pikad. Nõudlus kodukoha lähedal asuvate toidupoodide järele on suur ning Tornimäel avatud mini-Rimi toob kindlasti olukorrale veidi leevendust,“ sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. „Tornimäe Rimi hakkab pakkuma ka salativalikut, sooja toitu ning kuumi jooke, seega on võimalik lähedal töötavatel inimestel võtta kiire lõunaeine Rimist.“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara