Maxima Eesti ostudirektorina asus ametisse Kristina Mustonen

Maxima Eesti uus ostudirektor Kristina Mustonen
Maxima Eesti uus ostudirektor Kristina Mustonen

Alates detsembrist täidab Maxima Eesti ostudirektori ülesandeid Kristina Mustonen, kes on eelneva kaheksa aasta jooksul töötanud Eesti ühes juhtivas jaeketis mitmesugustel kaubandusvaldkonna ametikohtadel.

Maxima Eesti ostudirektori ülesandeks on jaeketi strateegilise arengu tagamine valdkondades, mille eesmärk on tagada klientidele parim valik kvaliteetseid kaupu tasukohase hinnaga. “Täna sooritab meie kauplustes oma igapäevaseid oste kõige suurem arv kliente. See tähendab, et nad leiavad meie juurest seda, mida neil on vaja. Et klientide rahulolu jätkuvalt kasvaks, peame me veelgi tähelepanelikumalt arvestama nende ootuste ja soovidega,” ütles Maxima Eesti peadirektor Vygintas Ðapokas. 

Eestis tegutsetud 11 aasta jooksul on Maxima rajanud kaubandusketi, mis teenindab 75 kaupluse ja e-supermarketi vahendusel keskmiselt 150 000 ostjat päevas. “Oma töö eesmärgiks sean selle, et iga tänane ja ka tulevane Maxima klient ei hinda mitte pelgalt taskukohaseid hindu, vaid ka parimat valikut kvaliteetseid tooteid nii Eestist kui ka mujalt Euroopast,” kommenteeris Kristina Mustonen uue ametikoha ülesandeid. “Olen veendunud, et ühtse meeskonnatöö abil ning avatud koostöös meie partneritega saavutame soovitud eesmärgid juba lähitulevikus.”

Kristina Mustonen alustas Maxima Eestis tööd 2007. aastal ostujuhi ametikohal. Kaks aastat hiljem sai temast tööstuskaupade osakonna ostujuht ning alates 2014. aastast juhtis ta bakaalkaupade ostuosakonda. “Igas mulle usaldatud ametis olen alati pingutanud maksimaalse tulemuse nimel,” lausus Maxima jaeketi uus ostudirektor.

Kristina Mustonen on omandanud kõrghariduse personali- ja ärijuhtimise alal. Ta valdab vabalt eesti, inglise ja vene keelt.

Kristina Mustoneni eelkäija Maxima ostudirektori ametikohal oli Ðarûnas Baikðtys, kes alustas detsembrist jaeketi kaubandusdirektori ametikohal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara