E-Maxima laienes

E-Maxima laienes
E-Maxima laienes

Detsembri keskpaigast esimese e-supermarketi teenuseid on võimalik kasutada veel kümne Tallinna-lähedase asula elanikel: Kelvingi, Leppneeme, Lubja, Pringi, Püünsi, Randvere, Rohuneeme, Tammneeme, Kangru, Järveküla.

Mugav ostuvõimalus laienes kõigile Viimsi poolsaare elanikele ning lisandusid pealinnale kõige lähemal asuvad asulad Rae ja Kiili valdades. “Pärast e-supermarketi käivitamist on paljude Tallinna lähipiirkondade elanikud avaldanud huvi selle järele, et ka neil oleks võimalik mugavalt koju toidu- ja esmatarbekaupu soetada,” ütles E-Maxima projektijuht Mihhail Solovjov. “Esimeste kuude jooksul laiendasime teenuseid 15-le asumile pealinna lähistel. Detsembri keskpaigast pakume E-Maxima kasutamise võimalust ka Kelvingi, Leppneeme, Lubja, Pringi, Püünsi, Randvere, Rohuneeme ja Tammneeme külade elanikele Viimsi vallas, Kangru asukatele Kiili vallas ja Järveküla elanikele Rae vallas.”

E-Maxima projektijuhi sõnul suurenes E-Maxima teeninduspiirkonnas elavate inimeste arv kuni 10 000 inimese võrra. “Esimene toidu- ja esmatarbekaupade internetipood Eestis E-Maxima on olnud avatud pea aasta ning kliendid on selle väga positiivselt vastu võtnud – üha enam lisandub inimesi, kes sooritavad oma igapäevaoste mitu korda nädalas,” lausus Solovjov. “Esimeste päevade jooksul laekunud tellimused kinnitavad, et ka uued kliendid võtavad uue kaasaaegse võimaluse rõõmuga vastu.” 

Maxima kavatseb oma e-supermarketi võimalusi arendada ka järgmisel aastal. “Tagame tänastele klientidele parimat kvaliteeti ning suurendame tellimuste arvu kolm korda,” rääkis Solovjov.

E-Maximas pakutakse ostjale kõiki Maxima supermarketitest tuttavaid toidu- ja esmatarbekaupu. Tellimused toimetatakse spetsiaalselt toidukaupade veoks kohandatud Omniva sõidukitega kohale seitsmel päeval nädalas kella 8.00 kuni 22.00.

E-Maxima tellimusi võetakse vastu Tallinna linnast ja ümbruskonna asulatest - Haabneeme, Harku, Iru, Laagri, Laiaküla, Loo, Maardu, Metsakasti, Miiduranna, Muuga, Peetri, Pärnamäe, Tabasalu, Viimsi, Äigrumäe, Liivamäe, Kelvingi, Leppneeme, Lubja, Pringi, Püünsi, Randvere, Rohuneeme, Tammneeme, Kangru, Järveküla.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara