4. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõige loetumad artiklid 2015

Intervjuu Sanitexi kommertsosakonna juhataja Eigo Siimu ja juhatuse liikme Valentinas Šulskisega oli üks loetumaid intervjuusid möödunud aastal
Foto: Raul Mee
2015. aasta kõige loetumas artiklis rääkis endine Denim Dreami teeninduse arendusjuht Elina Vamper sellest, et kuidas motiveerida teenindajaid palgasüsteemida ja müüginormidega. Lisaks pakkus lugejatele suurt huvi erinevad nipid, tüüpvigade loetelud, intervjuud ja foto reportaažid.

1. Kuidas motiveerida teenindajaid palgasüsteemide ja müüginormidega (28.09.2015)

Endine Denim Dreami teeninduse arendusjuht Elina Vamper rääkis Müügijuhtimise aastakonverentsil palgasüsteemide ja müüginormide kasutamisest motivatsiooniks.

2. Fotod: Avati Stroomi keskus (05.12.2014)

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ning Kantauro OÜ omanik ja nõukogu esimees Anatoli Kanajev avasid 4. detsembril Põhja-Tallinnas uue Stroomi kaubanduskeskuse.

3. Sanitex: Meie kaupluslaos on tooted, mida mujalt ei saa (27.08.2015)

Sanitex Estonia kommertsosakonna juhi Eigo Siimu sõnul peab Promo Cash&Carry kaupluslaos olema ka kohalik toodang, sest see toob volüümi, kuid klientide meelitamiseks peame pakkuma midagi sellist, mida mujalt ei saa. „Ja seda meie juurest leiab.“

4. Fotod: Ülevaade Tallinna kaubanduspindade arendustest (16.06.2015)

Colliers International ja kaubandus.ee panid kokku suure ülevaate Tallinna kaubanduspindade arendustest 2015-2017.

5. Selver avas e-kaupluse (09.11.2015)

Eesti e-kaubanduse Liidu iga-aastane e-ostlemise päeval e-smaspäeval avas Selver esmakordselt enda e-kaupluse, kus on valikus üle 12 000 toote.

6. Lyoness aitab leida uusi kliente ja kasvatada käivet (19.02.2015)

Lyoness pakub kaubandus- ja teenindussektori ettevõtetele võimalust lojaalsusprogrammi abil leida soodsalt uusi kliente ning Lyoness Eesti tegevjuhi Ott Neeme sõnul pakub see ettevõtetele täiendavaid turundusvõimalusi ning aitab kasvatada ettevõtete käivet ning turuosa.

7. 11 nippi tundmatu toote turule toomiseks (27.06.2015)

Kasuta kanaleid, kus saab kaubast rääkida, püüda uut proovivaid kasutajaid ning läheneda meestele naiste kaudu, soovitab Eesti tarbijale tundmatu kookosvee turule toojad.

8. Maardu Kodukeskus saab rajooni suurim kaubandus- ja vabaajakeskus (23.10.2015)

Brave Capitali kontserni kuuluv Barensholm OÜ allkirjastas Ramm Ehituse OÜ-ga projekteerimis- ja ehituslepingu Maardu Kodukeskuse täielikuks renoveerimiseks eesmärgiga rajada piirkonna suurim kaubandus- ja vabaajakeskus.

9. 10 tüüpviga e-poes, mis vihastab ostjat (10.04.2015)

Kuigi õnnestunud e-kaubandus on väga tulus ettevõtmine, siis veebis ei ole väga kerge tooteid müüa, sest konkurents on väga suur.

10. Selgus kasutajasõbralike veebipoodide võistluse finalistid (22.12.2015)

Kaubandus.ee valib koos žüriiga esmakordselt Eesti kõige kasutajasõbralikuma e-kaupluse. Finaali jõudis 31 veebikauplust 9 kategoorias.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757