14. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

H&M’il on Eestis suured plaanid

H&M plaanib käesoleval aastal avada kaupluse Tartus ja Rakveres ning veebikaupluse
Foto: Raul Mee
H&M’i pressiesindaja Tiina Miettinen tunnistas, et eestlased on nende kauplused väga hästi vastu võtnud ning neil on plaan siinsel turul veelgi laieneda.

„H&M laieneb kogu aeg ning finantsiliselt on ettevõte tugev. Meie eesmärk on kasvada kontrollitult, kvaliteetselt, jätkusuutlikult ja olla väga kasumlik,“ rääkis Miettinen. Ta lisas, et H&M strateegia on kasvatada 10-15 protsenti kaupluste arvu aastas.

E-kaubanduse konverents ja auhindade jagamine toimub 28. jaanuaril BLISS konverentsikeskuses 

Konverentsil valitakse Eesti kõige kasutajasõbralikum veebikauplus 31 finalisti seast. Tutvu finalistidega SIIN. Žürii liikmed analüüsivad laval kõiki finaliste. 

Lisaks tuleb konverentsil juttu e-kauplusest kauba tarnest, klienditeenindusest läbi chatining hinnapsühholoogiast.

Tutvu konverentsi programmiga SIIN ning registreeru kuni 21. jaanuarini soodushinnaga 179 eurot (km-ga 214,80) SIIN. 

Kevadel on neil plaanis avada uus kauplus Tartus ning suurendada Pärnu Keskuses asuvat kauplust. Sügisel on plaanis avada kauplus Rakveres. „Me näeme siinsel turul häid võimalusi ning meil on konkreetne plaan avada peale 2016. aastat kauplus Jõhvis ja teinegi kauplus Tartus.“

Käesoleva aasta jooksul on H&M’il plaanis avada eestlastele võimalus tooteid osta ka läbi veebikaupluse,  kuid täpsem info selle kohta tuleb siis, kui avamine on lähemale jõudnud.

Miettineni sõnul näevad nad, et kliendid hindavad nende pakutavad moodi, kvaliteeti ja hindu. Kuna H&M on Stockholmi börsil noteeritud ettevõte, siis täpseid majandustulemusi hetkel veel avaldada ei saa.

2013. aastal esimese kaupluse avanud H&M'il on hetkel 4 kauplust Tallinnas – Rocca al Mare, Postimaja, Kristiine ja Ülemiste – ning kauplus Pärnus ja Narvas.  

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757