Viru Keskuse parimad on Rahva Raamat ja Goldtime kauplus

Viru Keskuse Parim Ostukeskkond 2015 on Rahva Raam
Viru Keskuse Parim Ostukeskkond 2015 on Rahva Raamatus

Viru Keskus tunnustas aasta alguses taas parimaid ostu- ja teeninduskohti ning teenindajaid, kus tihedas konkurentsis pälvis eelmise aasta tulemuste eest tiitli Parim Ostukeskkond 2015 Rahva Raamat ning Parim Teeninduskoht 2015 nimetus läks ehte– ja kellaärile Goldtime. Parima Teenindaja tiitliga pärjati Galina Kurlõkova kauplusest Grenardi.

Parima ostukeskkonna valimisel hinnati muu hulgas teeninduskoha üldist atmosfääri, sisekujundust, tootepaigutust, proovikabiine, kassa asukohta, nähtavust ja puhtust, teenindajate korrektsust ja suhtlusoskust, aga ka selliseid olulisi ostumiljöö detaile nagu vaateaknad, taustamuusika ja valgustus. Parimad selgitas välja ekspertþürii hindamistegevus ning läinud aasta detsembris Viru Keskuse sihtklientide seas läbiviidud küsitlus. Rahva Raamatu järel saavutasid selles kategoorias auhinnalise teise koha Kaubamaja Ilumaailm ning kolmanda koha Tommy Hilfiger. Eriauhind parimate proovikabiinide eest anti välja Kaubamaja Naistemaailmale.

Parimad teeninduskohad selgusid kõigi kaupluste teenindajate poolt teostatud teenindustaseme testide ning testostlejate hinnete põhjal. Selles kategoorias saavutasid Goldtime’i järel auväärse teise koha Aphrodite Kullaäri ning kolmanda koha Diesel.

Parima Teenindaja konkursi finaali pääsesid teenindustaseme testide ja testostlejate hinnete põhjal kümme parimat, kes omakorda pandi proovile kogu päeva vältel Viru Keskuse aatriumis toimunud müügivõistlusel, mille tulemuslikkust hindas þürii. Parima Teenindaja 2015 tiitli pälvis Galina Kurlõkova kauplusest Grenardi, teisele kohale jõudis Laura Koobas spordiklubist MyFitness ning kolmandale kohale Kadi Säde kauplusest Diesel. 

Viru Keskuse Parim teenindaja
Viru Keskuse Parim Teenindaja konkursi võitja Galina Kurlõkova

Viru Keskus on Eesti suurima külastatavusega ostu- ja meelelahutuskeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Baltimaade suurima ilu- ja juveelitoodete piirkonna ning Eesti suurima raamatupoe ja apteegi. Viru Keskuses tegutseb üle 100 kaupluse ja teeninduskoha, kohvikuid ja restorane, spordiklubi. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara