Balti jaekaubandustehnoloogia ettevõttevõte StrongPoint sai uue juhi

SrtongPointi uus juht leedulane Julius Stulpinas
SrtongPointi uus juht leedulane Julius Stulpinas

Jaekaubandustehnoloogia ettevõtte StrongPoint (endise nimega New Vision) uueks juhiks sai leedulane Julius Stulpinas, kes on ettevõttes töötanud juba 10 aastat ning viimased viis aastat olnud StrongPointi Baltimaade müügidirektor.

Julius Stulpinas asus endise tegevdirektori Evaldas Budvilaitise asemele, kellest sai hiljuti StrongPointi uue rahvusvahelise haruettevõtte juht.

„Eelmisel aastal tehti StrongPointis mõned olulised struktuurimuudatused. Otsustati koondada meie kõige pädevamad asjatundjad ning luua uus jaekaubandustehnoloogia arendamisega tegelev haruettevõte. Nende muudatuste ajendiks oli StrongPointi ettevõtete kiire kasv. Nõudlus jaekaubandustehnoloogia järele kasvab kogu Euroopas, sealhulgas ka Balti riikides,“ rääkis Budvilaitis.

Budvilaitis lisas, et kuna Balti riikide jaemüüjad on StrongPointi jaoks väga oluline ärisuund, siis tuleb seda piirkonda hallata erilise tähelepanelikkusega ning valida juht, kellel on võimalik pühendada ennast 100%. Mul on hea meel, et see vastutus on nüüd usaldatud meie pikaajalisele kolleegile ja kogenud juhile Julius Stulpinasele. "See valik on saanud kõikide StrongPointi liikmete toetuse ning on kindel, et käimasolevat ja tulevast tegevust saadab edu,” lisas Budvilaitis.

„Minu peaeesmärk jääb samaks: arendada edukalt äri Balti riikide piirkonnas ja Venemaal. Meie tugevaim külg on kahtlemata kogemus jaekaubandustehnoloogia rakendamises. Seega soovime seda eelist veelgi arendada, pakkudes Baltimaades kõige uuenduslikumaid ja keerukamaid jaekaubandustehnoloogiate lahendusi,“ sõnas Stulpinas.

StrongPoint on moodustatud seitsme ettevõtte tegevuse ühendamise teel: PSI Systems, PSI Antonson, New Vision, Vensafe, CashGuard, Antonson Etikett ja SQS Security Qube System. Ettevõte tegutseb 10 Euroopa riigis, sealhulgas Skandinaavias ja Baltikumis. Ettevõttel on üle maailma kokku 570 töötajat.

StrongPoint arendab, integreerib ja müüb jaemüüjatele tehnoloogiat ja tarkvaralahendusi ning osutab hooldus- ja tugiteenuseid. Peale selle pakub StrongPointi perekond mitmesugustele klientidele ja turgudele hinnasiltide ja sularahaturvalisusega seotud lahendusi ning teenuseid. 2014. aastal oli ettevõtte käive 90 miljonit eurot.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara