Partnerkaardi boonuspunkte kasutatakse enim I.L.U kauplustes

Partnerkaardi boonuspunkte kasutatakse enim I.L.U
Partnerkaart

Partnerkaardiga koguti 2015. aastal üle 4,3 miljoni euro väärtuses boonuspunkte, mida kasutatakse enim I.L.U kauplustes ning Tallinna ja Tartu Kaubamaja Ilumaailmas.

Partnerkaardi boonuspunktidest on inimesed ära kasutanud 3,7 miljoni euro väärtuses ning 627 443 euro väärtuses realiseerimata boonuspunktid aeguvad juba selle kuu lõpus, 31. jaanuaril.

„Eelmisel, 2015. aastal koguti boonuspunkte 96 000 euro väärtuses enam kui 2014. aastal,“ rääkis Tallinna Kaubamaja Grupi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats. „Boonuspunktide kasutamine aktiveerus juba detsembris ja sama tempo on jätkunud ka jaanuaris. Nendel kuudel suureneb boonuspunktide kasutamine võrreldes teiste kuudega kolmekordselt. Meie lojaalsed kliendid on harjunud oma boonussaldot jälgima ja õigel ajal ka ära kasutama. Kuid tahame siiski panna südamele, et selleks on jäänud aega veel vaid loetud päevad,“ lisas Paats.

Boonuse kasutamine on eriti populaarne olnud I.LU. kauplustes ning Tallinna ja Tartu Kaubamaja Ilumaailmas. „Boonuspunkte kasutatakse hea meelega enda või oma lähedaste premeerimiseks. Tehakse korraga suurem ost mõne eksklusiivse kosmeetikatoote või kvaliteetse parfüümi näol,“ ütles Paats. „Nii kasutati 2015. aasta detsembris ligi miljoni euro väärtuses boonuspunkte just kingituste ja ka toidukauba ostmisel,“ lisas ta.

„Perioodi lõpuks kasutamata jäänud punktid oleme alati investeerinud Partnerkaardi lahenduste täiustamisse, et muuta klientide elu mugavamaks. Eelmisel aastal lõime lahenduse, mis võimaldab PartnerEkspressi ja SelveEkspressi iseteeninduskassasid kasutada eraldi lepingut sõlmimata. Nüüd saab klient enne teenuse esmakordset kasutamist tutvuda tingimustega otse iseteeninduskassa ekraanil ja anda kinnituse nendega nõustumiseks. Eelmisel aastal kasutati Selveri ja Kaubamaja iseteeninduskassasid koguni 2,2 miljonit korda,“ rääkis Paats. „Käesoleval, Partnerkaardi 20. juubeliaastal plaanime arendada mobiilse makselahenduse teenust, et muuta Partnerkaardi kasutamine käepärasemaks ja mugavamaks. Kindlasti realiseerime veel mitmed uuendused, mida meie lojaalsed kliendid uuringutest lähtuvalt ootavad,“ lisas ta.

Partnerkaart annab püsisoodustust Tallinna Kaubamaja Grupi kauplustes. Partnerkaardi kasutaja saab 1% ja Partner-Pangakaardiga maksja 2% kulutatud ostusummast kaardile boonuspunktidena tagasi. Boonuspunktidega saab ostusoodustust kõigis Tallinna Kaubamaja Grupi kauplustes – Selveris, Kaubamajas, I.L.U.-s, ABC Kingas ja SHU-s.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara