Oma kauplustel on suur jõud

Natur Siberica kauplus
Natur Siberica kauplus

Venemaa suurim kosmeetikatööstur Andrei Trubnikov ütles, et oma kauplustel on väga suur jõud, kuid suudad seal uusi tooteid pakkuda.

Kasumi toovad Trubnikovi sõnul just eri brändide jaekauplused, näiteks Organic Shop (16 kauplust) ja Natura Siberica (10 kauplust – Venemaal, Jaapanis, Hispaanias, Hong Kongis, Taanis). „Oma kauplused on väga suur jõud, kui suudad uusi tooteid pakkuda. Varem ei olnud jaemüük ausalt öeldes minu jaoks eriti huvitav, kuid nüüd näen, et seal on täiesti teine tootlus. Kriisist suudab meid päästa vaid oma jaemüük,“ rääkis väljaandele RBK antud intervjuus Pervoe Reshenie omanik Andrei Trubnikov.

Trubnikov töötab peamiselt rahulolu nimel. „Mulle meeldib inimestele rõõmu pakkuda,“ kinnitas ta ja jutustas, et kauplusesse sisse astuvaid naiskliente tuleb kohelda nagu kuningannasid. „Tal võib olla mingi kriis, mees on joodik, tööl on muresid, kuid kui ta astub poodi ja ostab mingi asja 35 rubla (39 eurosendi) eest, on tal tuju parem, sest teenindus oli hea. Muide Natura Siberica poes on kaks korda käinud ka Dimitri Medvedjevi naine, ostis 300 rubla (3,4 euro) eest.“

Trubnikov põikleb Eestis tooteid valmistades kõrvale Ukraina kehtestatud embargost. „Kaotasime Ukraina, seal lõpetati meie kosmeetika ostmine, kuna tegemist on Vene toodanguga. Kaotasime 50 miljoni elanikuga turu, mis andis 15-20% meie kasumist. Otsustasime teha Eestisse tehase ja Eesti kaudu tagasi Ukrainasse siseneda,“ tunnistas Trubnikov.

Loe Äripäevast pikemalt, miks Vene ärimees otsustas enda tootmise Eestisse tuua ning kuidas see aitab tal Ukraina turule taas siseneda.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara