Edukas müük jääb tihti kommunikatsiooni ja sisemise motivatsiooni taha

Rahvusvahelistel turgudel tegutsev personalijuhtim
Rahvusvahelistel turgudel tegutsev personalijuhtimise konsutant Ilona Lott

Ideekonverents: müügi kasv 2016 esineja rahvusvahelistel turgudel tegutsev ja Pariisis resideeruv personalijuhtimise konsultant Ilona Lott rääkis, et tihti jääb müük kommunikatsiooni ning müüja sisemise motivatsiooni taha.

Ta tõi siinkohal näite sellest, et kui ta soovis Pariisis osta elukindlustust ja teenindaja ei vaevunud siinkohal üldse pingutama. „Soovisin suhelda inglise keeles, kuna minu prantsuse keel ei ole veel nii põhjalik. Teenindaja küll ütles, et otsib kellegi, kuid ta ei teinud seda. Lisaks saatis ta hunnik materjali mulle postiga, mis minuni ei jõudnud,“ rääkis Lott. Lisades, et tänaseni on tal leping sõlmimata, kuid ta oli suhteliselt kindel ostja.

Vaata videost, mida räägib Lott koostööst ning toob siinkohal ka mõningad näited, kuidas on läbi koostöö müüki kasvatatud.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara