26. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

R-Kiosk tunnustas frantsiisipidajaid

R-Kioski aasta parima frantsiisipidaja tiitli sai Katrin Punnis Ülemiste keskuses asuvas R-Kioskist.
Foto: R-Kiosk
19. veebruaril toimus esmakordselt R-Kioski Frantsiisipäev, mille tipphetkeks oli parima frantsiisipidaja valimine. Valikul said oluliseks kolm tähtsat komponenti – äri kasvatamine vähemalt 5% võrra, väga hea klienditeenindus, mida mõõdeti testostudega ning R-Kioski väärtuste järgimine igapäevatöös. Sel aastal sai parima frantsiisipidaja tiitli tegus ja alati positiivne Katrin Punnis Ülemiste keskuses asuvas R-Kioskist.

R-Kioski tegevjuhi Tiia Ilvese sõnul on frantsiis hakkajale inimesele hea võimalus alustada väikeettevõtlusega. “R-Kiosk annab frantsiisivõtjale valmis poe – koos mööbli, kauba ja vajaliku tugistruktuuriga. Frantsiisivõtja palkab töötajad ja tegeleb oma kaupluse heaperemeheliku juhtimisega. Frantsiisivõtja teenib tasu vastavalt tulemuslikkusele ning loomulikult kaasneb oma ettevõttega vabadus planeerida iseenda ja oma meeskonna tegevusi ja aega,” selgitas Ilves frantsiisi põhimõtteid.

R-Kioskil on tänasel päeval 35 frantsiisipidajat, kes juhivad ühtekokku 46 mugavuskauplust Eesti eri paigus. “Olles Eesti üks suurimaid frantsiisimudeli kasutajaid, loodame, et järjest rohkem inimesi on valmis alustama väikeettevõtlusega selle mudeli kaudu,” lisas Ilves.

Tiia Ilvese sõnul pakub R-Kiosk frantsiisivõimalust kõigile huvilistele.

Selleks on eelkõige vaja julget pealehakkamist. Loomulikult tuleb kasuks ka varasem kogemus müügi ja teeninduse valdkonnas, eelistatult jaeäris – mõnes poes, tanklas, kioskis või teenindusasutuses müüjana või juhatajana. Lisaks on hädavajalik positiivne ellusuhtumine, keeleoskus, suhtlemistahe ning õppimisvõime.

Frantsiisipäev oli R-Kioskil tänavu esmakordne, kuid sellest saab iga-aastane tore traditsioon.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757