Kaupmehed annavad märtsis õpilastele 50 koolitundi

Kaupmehed annavad märtsis õpilastele 50 koolitundi
Kaupmehed annavad märtsis õpilastele 50 koolitundi

Kaupmeeste Liidu liikmed annavad märtsi kuu jooksul algatuse "Tagasi kooli" raames 50 külalistundi üle Eesti. Külalistundide eesmärgiks on tutvustada 8-9. klasside õpilastele kaubanduse valdkonda ning aidata läbi praktiliste näidete tuua õppimist lähemale elule väljaspool kooli.

Alates 7. märtsist külastavad kaupmehed mitmeid koole üle Eesti. „Eesmärk on anda õpilastele teadmisi kaubanduse rollist meie igapäevaelus ja laiemalt ka majanduses,“ selgitas Kaupmeeste Liidu nõunik Marika Merilai. Külalistundide raames tuuakse õpilastele praktilisi näiteid tööst ja karjäärivõimasustest kaubanduse valdkonnas ning räägitakse koostööst klientidega. “Soovime muuhulgas näidata, et töötamine kaubanduses annab head praktilised ja sotsiaalsed oskused. Lisaks arutame õpilastega ka innovaatiliste lahenduste ja robotite rolli üle tänapäeva kauplustes ning kaubanduse arengust tulevikus,“ ütles Merilai.

Kaupmeeste Liidu egiidi all osalevad projekti „Tagasi  kooli“ algatuses kaubandustöötajad mitmetest kaubandusettevõttest - Coop Eesti KÜ, Stockmann AS, Tallinna Kaubamaja AS, Selver AS, Rimis Eesti Food AS, Statoil Fuel & Retail Eesti AS jt. Külalisõpetajateks on nii ettevõtete tippjuhid, koolitusjuhid, kaupluse juhatajad kui ka teised võtmeisikud.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal esindamaks ja kaitsmaks liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete juurutamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub 56 liiget.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara