9. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhaus avab Tallinnas oma teise kaubamaja

Bauhaus avab Rocca al Mares teise kaubamaja. Pildil Lasnamäe Bauhausi avamine 2010. aastal
Foto: Andras Kralla
Ehitus- ja aiatarvete kaubamaja Bauhaus laieneb Eestis ning avab oma teise kaubamaja Tallinnas Rocca al Mares 2017. aasta kevadel.

AS Merko Ehitus Eesti ja Rannamõisa tee Kinnisvarahaldus OÜ sõlmisid projekteerimis- ja ehituslepingu Bauhaus kaubamaja ehitamiseks Tallinnas Haabersti linnaosas aadressidel Kaeravälja tn 3, Rannamõisa tee 4c ja Rannamõisa tee 4d. 

Lepingu maksumus on suurusjärgus 7,6 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Ehitustööd algavad märtsis 2016 ning hoone valmimine on planeeritud 2017. aasta aprilliks.

Projekteerimis- ja ehituslepingu raames rajab AS Merko Ehitus Eesti Bauhaus Tallinn Rocca al Mare ehitus- ja aiandustarvete kaubamaja koos Drive-In Arena, parkla, tehnorajatiste ja juurdepääsuteedega.

Rocca al Mare Bauhaus kauplusel on üle 14 000 m2 ning klientidele valikus üle 120 000 kaubaartikli koos paljude teenustega, sh DRIVE IN ARENA, Aiandusmaailm, NAUTIC and Vannitoamaailm.

Uues kaupluses saab tööd üle 130 inimese. 

Uue kaubamaja avamisega jätkab Bauhaus oma edukat kasvu Eesti turul. Ettevõtte 2014. aastal müügituli oli 21,3 miljonit eurot ing kasum 795 tuhat eurot. 

Bauhaus on Euroopa juhtivaid kaubamajade kette kokku enam kui 270 kaubamajaga 18 riigis (Austria, Bulgaaria, Tšehhi, Horvaatia, Taani, Eesti, Soome, Saksamaa, Ungari, Luxemburg, Island, Holland, Norra, Sloveenia, Slovakkia, Hispaania, Šveits ja Türgi). BAUHAUS Eesti avas oma esimese kaubamaja 2010. aastal Tallinnas Lasnamäe. Esimene BAUHAUS avati Saksamaal Mannheimis aastal 1960.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757