Bigbank ostis UNO Järelmaksu

Uno järelmaks
Uno järelmaks

Bigbank AS ostis oma tütarettevõtte Kaupmehe Järelmaks OÜ ehk UNO Järelmaksu äritegevuse. Alates märtsist pakutakse järelmaksu Bigbanki kaubamärgi alt.

„Olemasolevate klientide jaoks ühinemine muutusi kaasa ei too, pigem toob kahe ettevõtte liitmine kliendile rohkem selgust,“ rääkis Bigbanki järelmaksu osakonna juht Tõnis Mänd. „Klient saab kogu informatsiooni ühest kanalist, meie jaoks on aga ühe kaubamärgi turundamine oluliselt lihtsam. Ühises ettevõttes tõuseb kindlasti teenuse kvaliteet ja kliendiandmete efektiivsem analüüs võimaldab meil kiiremini vastata nii kliendi taotlustele kui ka muudele küsimustele.”

Männi sõnul teeb järelmaksu pakkumine Bigbanki kaubamärgi alt ka partnerite teenindamisel asjaajamise oluliselt lihtsamaks ja arusaadavamaks. „Ühine kaubamärk annab võimaluse kombineerida Bigbanki erinevaid tooteid vastavalt partneri vajadustele.“ 

„Suurema summa korraga välja käimine võib osutuda paljudele üle jõu käivaks, samas jagades kulutusi pikema perioodi peale, muudab see ostu kliendile võimalikuks,“ lausus Mänd. „Järelmaks on soodne võimalus planeerida oma suuremaid kulutusi – näiteks ootamatult töötamise lõpetanud kodutehnika soetamisel. Inimeste tarbimisharjumused on üha mõistlikumad: laenu- ja järelmaksuvõimalusi kasutades tehakse enne lepingu sõlmimist aina põhjalikum eeltöö. Finantsettevõtetele tähendab klientide teadlikkuse kasv suuremat pingutust, et võita kliendi usaldus ja pakkuda talle kvaliteetset teenindust.“

Bigbank AS on Eesti kapitalil põhinev tarbimislaenudele keskendunud spetsiaalpank. Bigbank annab tööd 423 inimesele, sh 193 Eestis, 87 Lätis, 61 Leedus, 33 Soomes, 29 Hispaanias ja 20 Rootsis. 2015. aasta kasum oli 11,2 miljonit eurot, laenuportfelli suurus 326 miljonit eurot. Tähtajalisi hoiuseid oli pangas 2015. aasta lõpu seisuga 257miljoni euro väärtuses

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara