e-Selveri laiendas kaubavalikut ja tarnepiirkonda

E-selver
E-Selver laiendas kaubavalikut ja tarnepiirkonda

Hiljuti toidukaupade kategoorias kõige kasutajasõbralikumaks e-poeks valitud Selveri veebipoest saavad nüüd lisaks Tallinna ja selle lähiümbruse elanikele kaupu mugavalt koju või kontorisse tellida ka Keila, Saue ja Jüri tarbijad. Samuti on kasvanud e-Selveris müügil olevate toodete hulk 14 000 nimetuseni. Lisaks on võimalik internetist ettetellitud kaubale Järve ja Pirita Selverisse ka ise järele tulla.

„Kuna e-Selveri veebipoest kauba koju tellimise teenuse järgi on huvi järjest kasvanud, siis alustasime teenuse pakkumist ka Keila, Saue ja Jüri piirkonnas,“ ütles Selveri keti juht Kristi Lomp.

„Lisaks järjepidevale teeninduspiirkonna laienemisele panustame tublisti sellele, et pakkuda klientidele võimalikult mitmekülgset sortimenti ja et ka e-poest oleks võimalik osta kõiki neid tooteid, mida oleme tavapäraselt harjunud ostma hüpermarketist. Selleks suurendasime oma kaubavalikut ligi viiendiku võrra ja see ulatub nüüd 14 000 nimetuseni. Kaupade lisamisel arvestame ka e-Selveri kasutajate ettepanekutega, mida meie tegutsemise nelja kuuga on juba ohtralt saabunud.“

E-Selveri veebikeskkonnas saab tellimusi teha ööpäevaringselt ja kaupa on võimalik kätte saada seitsmel päeval nädalas kella 10.00-22.00. e-Selveri veebipoest tellitud kaubad toimetatakse kohale spetsiaalselt toidukaupade veoks kohandatud külmutusseadmetega autoga ja kuller toob kogu kauba mugavalt otse tellijani. Seda, kas kliendi aadress jääb e-Selveri kulleriteenuse piirkonda, saab kontrollida Selveri veebilehelt.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara