Itella SmartPOSTi juht Risto Eelmaa lahkub ametist

Itella SmartPOSTi juht Risto Eelmaa lahkub ametist
Itella SmartPOSTi juht Risto Eelmaa lahkub ametist

Alates 2010. aastast Itella SmartPOSTi juhtinud Risto Eelmaa lahkub 1. maist ametist. Ettevõtte juhtimise võtab ajutiselt üle Posti OY rahvusvahelise äri arengu eest vastutav Tomas Olsson.

Eelmaal õnnestus rohkem kui viie Itella SmartPOSTis töötatud aastaga muuta väike nišiettevõte kogu postiturgu Eestis kardinaalselt muutnud juhtivaks pakiautomaadi- ja kullerteenust pakkuvaks ettevõtteks, mis omab pea kolmandiku suurust turuosa eraisikute pakiturust Eestis. “Lahkun ettevõttest, mis on heal majanduslikul järjel ja kiires kasvufaasis. Tundes oma kolleege, olen kindel, et SmartPOST on ka edaspidi heades kätes ning senine edulugu jätkub,” ütles Eelmaa, kelle karjäär jätkub väljaspool Posti ja Itella kontserni.

Tomas Olssoni sõnul on Risto Eelmaa tõestanud end võimeka juhina, kes suutis Itella SmartPOSTi kasvu hoida pidevalt eespool turu kasvust. “Sõna otseses mõttes on tema juhtimisel muutunud eestlaste tarbimisharjumused ning pakiautomaadid saanud uskumatult populaarseks. Eesti on ainuke maa maailmas, kus pakiautomaat on klientide seas kõige populaarsemaks pakkide kättesaamise viisiks. Kõige suurem tänu tehtud töö eest peegeldub ilmselt läbi teenuse kasutajate, kes on selle ajaga kvaliteetsed ja usaldusväärsed pakiautomaadid omaks võtnud ning hindavad SmartPOSTi eelkõige just suurepärase teenuse tõttu,” ütles Olsson. Itella SmartPOSTi emafirma Posti Grupi strateegiline suund on kasvatada pakiäri kogu Baltikumis, mistõttu on Olssoni sõnul Eesti roll võrgustiku osana tulevikus veelgi olulisem. 

Itella SmartPOST OÜ on osa Posti Grupist, mis pakub kaupade- ja informatsioonivoogude korraldamise lahendusi. Grupp tegutseb kirjade, informatsiooni ja kaupade logistika valdkonnas Põhja- ja Kesk-Euroopas ning Venemaal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara