Kati Kusmin lahkus Baltikast

Kati Kusmin
Baltika vabastas müügi- ja turundusdirektori Kati Kusmini ametist

Rõivafirma Baltika teatas börsile, et ettevõtte juhatusest on alates tänasest tagasi kutsutud müügi- ja turundusdirektor Kati Kusmin.

Kusmin ütles, et tõepoolest tõmbas ta tänasega oma tegevusele Baltikas joone alla. "Oli väga kiire ja intensiivne, samas õpetlik ja arendav periood minu tööelus. Sain koos tiimiga teha palju sisukaid ja Baltika tuleviku jaoks olulisi asju: andmorefashion.com e-pood on käima lükatud, klientide ostuotused seeläbi mugavamaks ja kiiremaks tehtud, eelmisel aastal lähetasime kaupa enam kui 30 välisriiki," rääkis Kusmin Baltikas tehtud tööst. Lisades, et kõigi kolme Balti turu püsikliendiprogramm on saanud ühise näo ja teo ning rakendatud nii tavapoes kui e-kanalis. 

"Frantsiisipoodide mudel, mis sai alguse Valgevenest tomib täna 4 riigis. Baltika oma jaevõrk Baltikumis on vaatamata kasvavale konkurentsile kenasti elujõuline," ütles Kusmin. Ta lisas, et möödunud aastal tõsiselt koomale tõmmatud ja korrastatud jaevõrk Venemaal on frantsiisipartneritele üle antud. "Seega on, mille üle head meelt tunda."

Tulevikuplaanide kohta Kusmin ei osanud veel midagi öelda, sest töö Baltikas on olnud nii intensiivne. "Pole jõudnud ringi veel vaadata, kuid teen seda kindlasti nüüd avatud meelel."

Kati Kusmin töötas sellel ametikohal 2012. aastast. 

Baltika juhatus jätkab kaheliikmelisena: tegevjuht Meelis Milder ja finantsdirektor Maigi Pärnik-Pernik.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara