28. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

R-Kiosk hakkab uutel parvlaevadel kauplusi pidama

R-kiosk
Foto: Andres Haabu
1.oktoobrist Eesti suursaarte ja mandri vahel opereerimist alustavatel parvlaevadel hakkab toitlustusteenust pakkuma Arensburg OÜ ja kaupluste pindadel teenindama R-kiosk Estonia AS.

Parvlaevade toitlustaja ja kaupluste opereerimise konkurss toimus kahes voorus. Teises voorus kohtuti viie ettevõttega, kes kõik tutvustasid oma kontseptsioone, menüüsid ja lähenemisviise. Teenusepakkujate valikul said määravaks nii makstava renditasu suurus kui ka  pakutud kontseptsioon. Parimate pakkujatega sõlmitakse leping kolmeks aastaks ja selle perioodi lõpus on võimalik lepingut pikendada kahe aasta võrra.

TS Laevad OÜ juhatuse esimees Kaido Padar tõdes, et tegemist oli äärmiselt tasavägise ja keerulise valikuga. „Kogemust ja rahalist poolt on alati lihtne hinnata, kuid meie jaoks oli väga oluline ka kontseptsioon ning see, et kliendid saavad laeval reisides positiivse kogemuse. Oleme valitud partneritega väga rahul. R-kiosk on teada ja tuntud tugev kaubamärk ning nende kontseptsioon on selge ja eestimaist toodangut väärtustav. Arensburg OÜ tunnetab Saaremaa ettevõttena selgelt ootust, mis on kõikidel saarte elanikel uutele parvlaevadele ja seal osutatavale teenusele.  Kuna Arensburg OÜ-l  on märkimisväärne  kogemus muuhulgas suurte rahvahulkade toitlustuse valdkonnas, siis saavad nad kindlasti väga hästi hakkama. Etteruttavalt võib lubada, et uute parvlaevadega reisijatel on Arensburg OÜ toitlustuskontseptsiooni kohaselt oodata nii mõndagi uut ja põnevat.“

R-Kiosk on enam kui 100 müügikohaga üks suurimaid väikepoodide jaekette Eestis, mis pakub  kiiret kosutust ja parimat tootevalikut  üle kogu riigi. R-Kiosk on Eesti turul tegutsenud juba 20 aastat ning arendanud  R-Kioskit just siinse turu ja inimeste järgi.

Arensburg OÜ on Saaremaa ettevõte, mis opereerib Arensburg Boutique Hotelli & Spa’d  Kuressaare kesklinnas. Hotellis on 2 restorani, konverentsisaal ja spaakompleks. Firmale kuulub ka Kuressaare vanim toitlustuskoht Saaremaa Veski ning Arensburgi Meedla Koda. Arensburg OÜ on Saaremaa Ooperipäevade pikaajaline toitlustuspartner ning alates 2015.aastast osutab kohvikuteenust Eesti ühes väärikamas kontserdisaalis - Eesti kontserdi Estonia kontserdisaalis. 

TS Laevad OÜ on AS-i Tallinna Sadam tütarettevõte, mis alustab parvlaevaliikluse opereerimist  Virtsu- Kuivastu ja Rohuküla- Heltermaa liinidel  alates 1. oktoobrist 2016.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757