Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liit sai tegevjuhi

Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liidu tegevjuht N
Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liidu tegevjuht Nele Peil

Alates märtsist on Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liidu tegevjuht Nele Peil, kes võtab Liidu igapäevatöö korralduse juhatuselt üle.

Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liidu  (ATML) juhatuse esimehe Janek Kalvi sõnul on liidule tegevjuhi palkamise idee olnud päevakorras juba pikemat aega. “Mul on hea meel, et lõpuks oleme jõudnud mõtetest tegudeni. Alkoholipoliitilised avalikud debatid on Eestis üha mahukamad ning isegi pelgalt kiire ja asjakohane sõna sekka ütlemine vajab aega ning energiat. Liit vajas võimekat juhti, kes saaks täielikult keskenduda liidu eesmärkide täitmisele ning olen rõõmus, et Nele Peili näol leidsime tubli inimese,” rääkis Kalvi.

Nele Peil näeb isikliku missioonina ATML-i võtmas rolli sotsiaalselt vastutustundliku mõtteviisi eestkõnelejana alkoholisektoris. “Soovime teha tihedat koostööd nende mitmete majandusharudega, kellega meil on ühisosa ning muuta koostöö rahvusvaheliseks. Euroopas on alkoholisektor ise vastutustundliku tarbimise edendamisel paljudele riigiasutustele ja MTÜ-dele partneriks. Soovime ka Eestis edendada konstruktiivset dialoogi ATML-i ja erinevate osapoolte vahel,” ütles Peil. 

Nele Peil on varasemalt juhtinud suuri ja rahvusvahelisi uuringuid ning IT-arendusprojekte. Ta on uuringujuhina töötanud Statistikaametis ja uuringufirmas Norstat, analüütiku ja õppejõuna Malaisias ning projektijuhina IT-konsultatsiooniettevõttes Columbus. Peilil on Helsingi Ülikooli magistrikraad politoloogias ning bakalaureusekraad riigiteadustes Tartu Ülikoolist.

Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liit on asutatud 2011. aastal eesmärgiga edendada vastutustundlikku alkoholitarbimist, arendada Eestis alkoholikultuuri ning kaitsta liidu liikmete ühiskondlik-avalikke, majanduslikke ja sotsiaalseid huve. Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liitu kuulub 9 ettevõtet: AS Liviko, Altia Eesti AS, Pernod Ricard Estonia OÜ, AS Prike, Tridens AS, Estonian Spirit OÜ, AS Remedia, Amber Distribution OÜ ja Dunkri Kaubanduse AS.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara