Aasta Turvatöötaja 2015 on Kaubamajale tagasi toonud 18 000 euro väärtuses kaupa

Aasta turvatöötaja 2015 Merilin Algma
Aasta turvatöötaja 2015 Merilin Algma

7. aprillil kuulutas Eesti Turvaettevõtete Liit Aasta Turvatöötajaks 2015 Merilin Algma Viking Security AS’ist, kes tagab turvalisust Tallinna Kaubamajas.

"Tallinna Kaubamajas turvalisust tagavat Merilini võib kõhklemata nimetada kaubandusturvalisuse tipp-professionaaliks. Muljetavaldav on ka tema tööstaaž – turvatöötaja kutsetunnistus on tal aastast 2006. Enam kui 220 õiguserikkujat avastanud ning kliendile rohkem kui 18 000 euro väärtuses kaupa tagasi toonud – need on ilmekad näitajad Kaubamaja turvameeskonna nurgakivi Merilini töösse pühendumisest. Merilin on eeskujuks kõikidele oma kolleegidele, aidates kujundada meeskonnas head kõrge motivatsiooniga tööõhkkonda," iseloomustas žürii.

Eesti Turvaettevõtete Liit soovib tunnustada parimate valimisega valdkonna tavatöötajaid, kes panustavad juuretasandil turvalisusesse ja on turvaettevõtluse alustalad. Lisaks Aasta Turvatöötaja tiitlile antakse välja ka Aasta Turvatehniku tiitel.

Loe turvavaldkonna parimatest pikemalt Äripäeva teemaveebist kinnisvarauudised.ee.

 

Eesti Turvaettevõtete Liidu tegevdirektor Kaupo Kuusik ja Aasta Turvatöötaja Merilin Algma
Eesti Turvaettevõtete Liidu tegevdirektor Kaupo Kuusik ja Aasta Turvatöötaja...

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara