Eesti parim teenindaja jaekaubanduses 2016 töötab Põldma Kaubanduses

Eesti Parim teenindaja jaekaubanduses 2016 on Põld
Eesti Parim teenindaja jaekaubanduses 2016 on Põldma Kaubanduse Kristiine...

Eesti parim teenindaja jaekaubanduses on Põldma Kaubanduse Kristiine Keskuse Denim Dreami kaupluses töötav Epp-Kadi Ivask.

Kaupmeeste Liit tunnustas 13.aprillil Hea Teeninduse Päeval Eesti parimat teenindajat jaekaubanduses, kelleks osutus konkursi finalist Epp-Kadi Ivask, kes töötab Põldma Kaubanduse Kristiine Keskuse Denim Dreami kaupluse klienditeenindajana. Auhinna andis üle Kaupmeeste Liidu nõunik Marika Merilai. 

Eesti Parim Teenindaja 2016 on Mariliis Talvoja, Tele 2, kes valiti välja finaali 9 parima teenindaja hulgast (3 Tallinna, 3 Tartu, 3 Eesti teiste piirkondade teenindajat). Samas tunnustati parima teenindusega ettevõtjaid ja teeninduskohti. Parimateks ettevõtjateks on MyFitness, Swedbank ja Maxima. 30 parima ettevõtja seas oli 10 Kaupmeeste Liidu liiget.
Finaali üks voor viidi läbi Tallinna Kaubamaja kodumaailmas
 
Eesti parim teenindaja 2016 on Mariliis Talvoja, Tele2-st.II koht - Lisett Reisel, Swedbank ja kolmas koht III koht - Meelika Tamberg, Tele2
Eesti parim teenindaja 2016 on Mariliis Talvoja, Tele2-st.II koht - Lisett...
7.aprillil, selgus Tallinna Kaubamajas konkursi „Tallinna parim teenindaja 2016“ võitja, kelleks on Anu Ehrlich, kes töötab Kristiine Denim Dreami esinduses.
Tallinna parim teenindaja 2016 on Anu Ehrlich, Põldma Kaubanduse AS, II koht Epp-Kadi Ivask, Põldma Kaubanduse AS ja III koht Lisett Reisel, Swedbank AS
Tallinna parim teenindaja 2016 on Anu Ehrlich, Põldma Kaubanduse AS, II koht...
Teise koha saavutas Epp-Kadi Ivask, samuti Kristiine Denim Dreami klienditeenindaja ning kolmanda koha Lisett Reisel, spetsialist Swedbankist.
 
Tallinna konkursi žürii liige Kaubamaja sisekoolitaja Igor Grudkin kommenteeris, et Anu puhul oli märgata silmapaistvat aktiivsust ning eesmärgipärast tegutsemist. "Paistis välja, et tegemist on tugeva ja särava teenindajaga, kel oskus mõtestatult ning teadlikult teenindada ja sealhulgas ka müüa,” ütles Grudkin. 
 
Tema sõnul paistsid finalistid silma tugeva tahtega teha oma tööd südamega ja pakkuda kliendile teeninduselamust.  "Väga ühtlane ja kõrge tase tegi žüriile hindamise keeruliseks, kuid väga huvitavaks, ” ütles Igor Grudkin Tallinna parimate teenindajate kohta.
 
Tallinna parimat teenindajat valitakse alates 2006.a ning sel aastal registreerus konkursile üle 300 osaleja. Neist 11 läbisid veebivooru, kus tuli lahendada 3 keerulist teenindussituatsiooni ning 2 testi, nii edukalt, et pääsesid finaali.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara