H&M avab kauaoodatud kaupluse Tartus

H&M Soome ja Baltikumi juht Marika Pyykkö
H&M Soome ja Baltikumi juht Marika Pyykkö

Rahvusvaheline rõivakett H&M, H&M Hennes & Mauritz AB, mis pakub moodi ja kvaliteeti parima hinnaga jätkusuutlikul viisil, avab 21. mail kell 10 oma esimese kaupluse Tartus Kvartali kaubanduskeskuses.

,,Meil on hea meel tõdeda, et tartlaste ning lõunaeestlaste pikk ootus saab peatselt läbi. Tartu klient on meid kaua igatsenud. Ootame põnevusega uste avamist modernses Kvartalis ning inspireeriva moe ja kvaliteedi toomist Eesti suuruselt teise linna, ” ütleb H&Mi Soome ja Baltikumi juht Marika Pyykkö. 

Kahekorruseline ligi 2350 m² H&Mi kauplus pakub laias valikus moodi naistele, meestele, noortele ning lastele. Lisaks leiab Tartu kauplusest sisustustooteid H&M Home’ilt ning Eesti kliendile uudisena veelgi suurema valiku ilutooteid H&M Beautylt. Valikusse lisandub näiteks Ecocert sertifikaadiga ilusari H&M Conscious Beauty ning juukse- ja kehahooldustooted, mida praeguse hetkeni on saanud osta vaid H&Mi online-poest. Loomulikult leiab iluosakonnast ka juba klientide lemmikuks kujunenud dekoratiivkosmeetika.

Uus H&Mi kauplus avatakse Kvartali kaubanduskeskuses 21. mail kell 10.

Esimesed H&Mi kauplused Eestis avati 2013. aastal ning pärast poe avamist Tartus on ettevõttel Eestis kokku seitse kauplust. H&Mi laienemine jätkub kaupluse avamisega Rakveres selle aasta sügise hakul.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara