Rootsi ICA testib otse külmikusse tarnet

Rootsi ICA testib otse külmikusse tarnet
Rootsi suurim toidukaupade kett ICA testib otse külmikusse tarnet

Rootsi suurim toidukaupade kett ICA alustas Rootsis pilootprojektiga, mille eesmärgiks on muuta internetist toidukaupade ostmine veelgi mugavamaks.

Koostöös nutika kodu start-up’iga Glue, kes toodab nutikaid digitaalseid lukke, mida on võimalik paigalda korteri või maja uksele. See tähendab seda, et kliendile toimetatakse internetist ostetud toidukaup koju ning ostukotid pakitakse lahti köögi töölauale, külmikusse ja sügavkülma, kui klienti ennast kodus ei ole.

Kuidas see töötab?

Kui korteri või maja uksele on paigutatud Glue Smart Lock, siis uks avaneb nutitelefoni kaudu. See võimaldab PostNord kulleril, kes on eelnevalt saanud kliendi heakskiidu ja digitaalse võtme, siseneda kliendi koju ja pakkida ICAst ostetud toidukotid lahti.

Tagajärjed

See initsiatiiv muudab kliendile kauba kojutarne veelgi mugavamaks, kuna klient ei pea ise kauba tarne hetkel kodus olema ja kaupa vastu võtma ning toidukotte lahti pakkima. Kuid seal on ka mõningad turvalisuse küsimused: võõra inimese laskmine enda koju, kui ennast ei ole kodus ning investeering Glue Smart Lock’i.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara