11. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avapäeval külastas eCoopi 3000 inimest

eCoop
Foto: kuvatõmmis
Esmaspäeval, 9. mail, avas Coop Eesti Keskühistu enda e-kaupluse, mida avapäeval külastas üle kolme tuhande inimese ning esimesel päeval tehtud tellimused täitsid 90% ettevõtte kahe päeva jõudlusest.

„eCoop üllatas meid avapäeval klientide suure huviga ning hulk tellimusi esitati lisaks samale päevale ka järgnevateks päevadeks.  Enne esimese päeva lõppu olid 100-protsendiliselt broneeritud kõik õhtused n-ö tipptunni ajad kauba kohale toimetamiseks nii esimese kui ka teise päeva õhtuks,“ kommenteeris Coop Eesti Keskühistu kommunikatsioonijuht Martin Miido.

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Jaanus Vihandi sõnul oli nende eesmärgiks luua ostukeskkond, mis teeks kliendi elu võimalikult mugavaks. „Oleme toitumisnõustajate abil koostanud tervislikud soovituslikud ostukorvid, loonud võimaluse isiklike ostunimekirjade koostamiseks, nende jagamiseks pere ja sõpradega ning lisandumas on veel hulk põnevaid funktsioone, mis teeb igapäevase ostlemise lihtsamaks ja kiiremaks,“ ütles Vihand. „Sisuliselt on eCoopi kasutamine lihtne nagu e-deklaratsioon, paar klikki ja valmis,“ lisas Vihand.

Avapäeval tundsid kliendid huvi eCoop.ee kaubavaliku kui ka tervislike ostunimekirjade vastu. „Kõige rohkem ostetu broilerifileed ning banaani, mis kuulus iga teise ostukorvi juurde,“ ütles Miido.

Esimestel kuudel on kaupa võimalik tellida Tallinnasse ja selle lähiümbrusesse, kuid veel sel aastal on plaanis teenuse kättesaadavuse piirkonda laiendada.

Kauba eest saab e-poes tasuda nii internetipanga kui ka Säästukaart Plussiga ning neist viimasega tasumisel pakub eCoop paljudele toodetele Eesti parimat hinda. Kauba koju toomine on tasuta, kui tellimuse kogusumma ületab 40€ ning väiksema tellimuse korral lisandub kullerteenuse tasu 4.50€. 

Coop Eesti e-poes on ligi 8000 erinevat toodet ning iga nädal täiendatakse valikut 500 toote võrra.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757