Maxima Grupé sai uue tegevjuhi

Maxima Grupe uus juht Alvydas Sustikas
Maxima Grupé tegevdirektorina asub 21. maist ametisse Alvydas Šustikas

Maxima Eesti omaniku ning ka Lätis, Leedus, Poolas ja Bulgaarias jaekaubandusettevõtteid opereeriva kontserni Maxima Grupé tegevdirektorina asub 21. maist ametisse Alvydas Šustikas, vahetades sellel ametikohal välja kontsernist lahkuva senise tegevdirektori Neringa Janavičiūtė.

"Olen Maxima ettevõtetes läbinud pika ja väga huvitav teekonna. Täna võin oma tööd kokku võttes märkida, et grupi ettevõtted tegutsevad stabiilselt ning kõik alustatud projektid ja tegevusplaanid on kenasti töösse rakendatud. Olen veendunud, et oleme suutnud viimastel aastatel kõik aktsionäri seatud eesmärgid täita. Seetõttu annan oma ameti üle kindlustundega, et Maxima-t juhib võimekas ja tegus meeskond," lausus Janavičiūtė.

"Tahan tänada Neringa Janavičiūtėt tema aastatepikkuse töö eest Maxima Grupé kontsernis ja grupi erinevates ettevõtetes ning soovin talle edu tulevastes ettevõtmistes. Uuel tegevjuhil on ees mitmeid – nii olemasolevaid kui uusi – väljakutseid. Kõige olulisemad neist on äri konkurentsivõime tugevdamine, positsioonide kindlustamine välisturgudel ning jätkuv kaasaegse ärijuhtimise juurutamine kõikides kontserni ettevõtetes," ütles Maxima Grupé aktsionäri UAB Vilniaus prekyba direktor Raimonda Kižienė.

Alvydas Šustikas on eelnevad neli aastat juhtinud Austria investeerimisfondile Emsa Capital kuuluvat ettevõtet Azeri Retail, mis haldab Aserbaidžaani jaeketti Fresco. Eelnevalt töötas ta kaheksa aasta vältel erinevatel juhtivatel positsioonidel jaeketis Rimi Lietuva ning enne seda kaks aastat ettevõttes Ekovalda. 

Alvydas Šystikas on lõpetanud Vilniuse Gediminase Tehnikaülikooli ärijuhtimise erialal ning ta on läbinud praktika Hollandi jaeketi Ahold akadeemias.

Eesootav juhivahetus puudutab ainult Maxima gruppi kontserni tasandil, kontserni erinevates riikides töötavad ettevõtted jätkavad oma tegevust senisel kujul. 

MAXIMA GRUPĖ on 2007. aastal rajatud valdusettevõte, mis opereerib jaekaubandusettevõtteid Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Bulgaarias. Kontsernis on 528 Maxima X, Maxima XX, Maxima XXX, Aldik ja T-Marketi kauplust: 232 poodi Leedus, 148 Lätis, 74 Eestis, 48 Bulgaarias ning 26 Poolas. Grupp pakub tööd rohkem kui 31 000 töötajale.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara