E.L.L. Kinnisvara Läti tütarfirmat asus juhtima Edgars Miļūns

Edgars Miluns
E.L.L. Kinnisvara Läti tütarfirmat asus juhtima Edgars Miļūns

Alates juunist on Baltimaade suurimate kinnisvarafirmade sekka kuuluva E.L.L. Kinnisvara Läti tütarettevõtte SIA E.L.L. Nekustamie Ipašumi juhatuse esimees Edgars Miļūns. Sellega on ettevõte taastanud tugeva Läti organisatsiooni eesmärgiga juhtida kohalikul tasemel jõulisemalt töösolevaid ambitsioonikaid arendusprojekte.

„Edgarsi liitumise tulemusel on suures osas lõpule jõudnud meie Läti tütarettevõtte kollektiivi tuumiku komplekteerimine, mida alustasime juba 2014. aasta lõpus. Moodustatud on professionaalne meeskond, kellel jagub väljakutseid – arendada välja Skanstese ärikvartal ja koostöös Spice keskusega jätkata Spice kvartali arendamist, mis hõlmab uut büroohoonet, Spice Home keskuse laiendust ja olemasoleva keskuse uuendamist,“ ütles E.L.L. Kinnisvara grupi juhatuse esimees Toomas Aak.

Edgars Miļūns on pikaajalise kinnisvaravaldkonna juhtimiskogemusega. Viimati töötas ta kuus aastat ettevõttes Reverta, kus tema juhtimise ajal müüdi kinnisvaraobjekte koguväärtusega üle 120 miljoni euro ning arendati ja müüdi mitu mastaapset projekti, sh Air Balticu peakontor. Aastatel 2004-2010 töötas Edgars Miļūns samuti SIA E.L.L. Nekustamie Ipašumis, viimati juhatuse liikmena.

E.L.L. Kinnisvara Läti tütarettevõtte SIA E.L.L. Nekustamie Ipašumi juhatus on kaheliikmeline: juhatuse esimees Edgars Miļūns vastutab üldjuhtimise ning ettevõtte ja arendusprojektide finantside, müügi ja turunduse eest; juhatuse liige Andris Stankevičs kinnisvaraarenduse tehnilise poole juhtimise eest. Ettevõttes töötab kokku viis inimest.

E.L.L. Kinnisvara kontsernil on kolmes Balti pealinnas arenduses kokku ligi 100 000 m² büroopinda, mille edasise arendusprotsessi detailid, ajastus ja maht otsustatakse tulenevalt turuolukorrast. Suurim lähiaastate arendusprojekt on Arēna Rīga vahetus naabruses asuv Skanstese multifunktsionaalne büroolinnak, mis hõlmab kokku 5 büroohoonet brutopinnaga kuni 55 000 m² ning mitmekorruselist parkimismaja. Skanstes on Riia linna strateegia kohaselt kiiresti arenev ja uus prioriteetne piirkond ärikinnisvara arendamiseks, kuhu on aastaks 2021 kavandatud ka trammiühendus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara