Stockmanni kaubamaja avab sügisel uuenenud kontseptsiooniga 5. korruse

Stockmann uueneb
Stockmann uueneb

6. juunil algavad renoveerimistööd Stockmanni Tallinna kaubamaja 5. korrusel. Kontserni uut strateegiat järgides plaanitakse sinna mitmekülgset valikut restoranidest, kohvikutest ja iluteenustest. Ehitus hõlmab tervet viiendat korrust ja kõiki seal asuvaid rendipindu ning töödega on plaanis valmis saada 2016. aasta sügisel.

Stockmann on  võtnud tugevasse fookusesse oma põhilised kaubaartiklid, milleks on moekaubad, kosmeetika- ja toidu- ning kodukaubad. Oma pakutavat täiendatakse rentnike pakutavate toodete ja teenustega.  Näiteks avasid 2015.a sügisel Stockmannis oma poe Euronics ja Rikets lilled ning Katharinenthal Cafe & Bakery.

„Soovime oma klientidele pakkuda tipptasemel ostuelamust ja teeme selleks põhjalikke ettevalmistusi. Uuendame ka teisi osakondi, täiendame kaubavalikut ja pöörame suurt tähelepanu oma töötajate koolitamisele ning peale muudatuste elluviimist ootame kaubamajja senisest veelgi enam kliente,“ ütles Stockmanni Tallinna kaubamaja direktor Marge Türner.

Remonditööde ajaks kolivad seni 5. korrusel tegutsenud Seppälä, Estravel ja EcoClean ajutistele pindadele kaubamaja 2. korrusele, Tartu mnt poolsesse tiiba. Lisaks 5. korruse renoveerimisele on suvel oodata veel teisigi uuendusi – nimelt kolib laste osakond 2. korruselt 4. korrusele ning olemasolevat lastekaupade valikut hakkab alates 1. augustist täiendama mänguasjapood XS Toys.

Pärast viimasel paaril aastal toimunud suuremaid ümberkorraldusi, mille käigus Stockmann Group müüs  Seppälä,  Hobby Halli ja Akateeminen Kirjakauppa ning sulges Venemaa ärisuuna,  keskendub kontsern  oma põhiturgudele - Soomele, Eestile ja Lätile. Tööd jätkavad 6 Stockmanni kaubamaja Soomes, 1 Tallinnas ja 1 Riias. Senisest suuremat tähelepanu pööratakse klienditeenindusele ja inspireeriva ostuelamuse pakkumisele.

Stockmann AS on osa Soome jaekaubanduskontsernist Stockmann Group, mille jaekaubanduse haru Stockmann Retail kõrvale kuuluvad ka moekett Lindex ning kinnisvaradivisjon Stockmann Real Estate.  Stockmann Group’i müügitulu 2015. aastal oli 1,4 miljardit eurot.

 

Stockmann  on  asutatud 1862. aastal Soomes,  Eestisse tuli Stockmann esmakordselt 1993. aastal. Tallinnas Liivalaia tänaval asuv kaubamaja avati 1996. aasta aprillis, kus sellest ajast alates on esindatud lai valik kvaliteetseid kaubamärke nii moe-, ilu-, kodu- kui toidukaupade kategooriatest. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara