Kütusemüüja Neste võttis üle kaks Hermeliini tanklat Irus ja Linnamäe teel Tallinnas.

Neste Iru jaam
Neste Iru jaam

Möödunud nädala lõpus alustas Neste Eesti teenindamist varasemalt Hermeliini nime kandnud tanklates. Neljapäeval 2, juunil avati uuenenud Iru tankla Viimsi vallas, aadressil Narva mnt 219 ning 3. juunil avati tankla Lasnamäel, aadressil Linnamäe tee 40.

„Uus Neste Iru jaam võimaldab senisest oluliselt mugavamad tankida meie klientidel, kes liiguvad peamiselt Muuga ja Maardu suunal. Esimeste päevade kliendikülastused annavad kinnitust, et Neste jaam oli selles piirkonnas ammu oodatud“ rõõmustab Neste Eesti peadirektor Ivar Kohv ja lisab, et plaanis on veelgi investeerida jaamade võrgu arendamisse ning avada sel aastal veel lisaks kaks uut jaama.

Neste Eesti AS on üks suurimaid vedelkütuste jae- ja hulgimüüjaid Eestis kes alustas oma tegevust 1989 aastal. Kokku opereerib Neste Eestis 57 automaatjaamaga ning omab hinnangulist turuosa 23%. Maksu- ja Tolliameti andmetel oli Neste 2015. aastal suurim maksumaksja Eestis. TNS Emori 2015 aasta soovitusindeksi uuringu järgi on Neste klientide poolt enim hinnatud tanklakett Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara