Tarbijakaitseamet kolib uude asukohta

Tarbijakaitseamet kolib uude asukohta
Tarbijakaitseamet ja EL Tarbijate nõustamiskeskus kolivad Tallinnas uuele...

Tarbijakaitseamet annab teada, et asub alates 20. juunist Tallinnas uuel aadressil Pronksi 12. Telefoninumbrid ja muud kontaktid jäävad samaks. Ameti koosseisus tegutsev Euroopa Liidu tarbija nõustamiskeskus kolib koos tarbijakaitseametiga.

Seoses uue aadressiga palub tarbijakaitseamet kõikidel ettevõtetel ja organisatsioonidel, kes oma veebis, väljaannetes või muudes infomaterjalides viitavad tarbijakaitseameti kontori asukohale Tallinnas, teha vastavad muudatused.

Tarbijakaitseameti peakontoris Tallinnas toimub tarbijate kohapealne nõustamine esmaspäeviti kella 10-16 ning neljapäeviti kella 13.30-16.00. Kuni 17. juunini saab ametisse tulla vanal aadressil Rahukohtu 2.

Seoses kolimisega annab amet teada, et esmaspäeval, 20. juunil Tallinnas tarbijate vastuvõttu ei toimu. Tarbijad on oodatud vastuvõtule taas 27. juunil Pronksi 12, Tallinn 10117.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara