1. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaekettide e-toidupoodidest sai e-Maxima esimesena usaldusmärgise

e-Maxima koduleht usaldusmärgisega
Foto: Maxima Eesti
E-kaubanduse Liit väljastas e-Maximale usaldusmärgise “Turvaline ostukoht”, millega tunnustatakse liidu poolt kontrollitud tarbijasõbralikke, korrektse maksekäitumisega ja seadusekuulekaid e-poode. Usaldusmärgise kandjate nimekirjas on nüüdsest kokku 75 e-poodi, sealjuures e-Maxima on esimene märgisega Eesti jaekettide toidu- ja esmatarbekaupade internetipood.

"Usaldusmärgist saavad taotleda E-kaubanduse Liidu liikmed, kelle e-pood vastab märgise saamise tingimustele ning tegutsetud on vähemalt aasta," selgitas Eesti E-kaubanduse Liidu juhatuse esimees Signe Kõiv. "Usaldusmärgis "Turvaline ostukoht" on registreeritud kaubamärk, mille kandjatega sõlmitakse litsentsileping ja nende maksekäitumist monitooritakse iganädalaselt. Enne märgise väljastamist nõustatakse e-poodi tasuta nii juriidilistes kui tehnilistes küsimustes, et tagada nõuetele vastavus,“ lisas Kõiv.

Maxima Eesti tegevjuhi Vygintas Šapokase sõnul kinnitab taoline otsus, et mullu veebruaris käivitunud e-poe töö on igakülgselt kvaliteetne. "Täname liitu auväärse tunnustuse eest,“ sõnas Šapokas. “Loodame, et usaldusmärgis innustab Eesti elanikke veelgi aktiivsemalt oma igapäevaseid oste ka meie e-toidupoes tegema. Meie ise kindlasti jätkame tööd selle nimel, et ostlemine oleks veelgi kvaliteetsem ja seeläbi ka turvalisem.“

E-Maxima juht Mihhail Solovjov kinnitas, et e-poe täiendavad arendustööd on pidevalt käimas. "Teise tegevusaasta väljakutse on meil tagada igale tellijale võimalus saada enne lõunat tellitud kaubad juba samal päeval kätte. Ühtlasi töötame ostukeskkonna kaasajastamise ning kaubavaliku täiustamise kallal,“ selgitas ta.

Eesti E-kaubanduse Liit on 2008. a. loodud e-kauplejate katusorganisatsioon, mis tegeleb oma valdkonna edendaja ja kompetentsikeskusena. Liitu kuulub 175 e-poodi ja e-kaubandusega seotud ettevõtet ning 75 e-poele on omistatud usaldusmärgis "Turvaline ostukoht". 

E-Maxima on Eesti esimene e-toidupood, mille käivitas 2015. aasta veebruaris Eesti üks juhtivaid jaekette Maxima. Täna pakub e-toidupood ligi 40 protsendile Eesti elanikest võimaluse osta interneti vahendusel üle 12 000 erinevat kaupa kaupluses kehtiva hinnaga ning saada tellitud tooted kätte sobival ajal 90 Harjumaa asula piires. Esimese tegevusaastaga on e-Maxima kujunenud ligi 16 000 pere regulaarseks ostukohaks. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757