15. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mars on Euroopa parim töökoht

Mars on Euroopa parim töökoht
Foto: internet
Dublinis toimunud iga-aastasel Great Place to Work (GPTW) auhinnatseremoonial nimetati Mars Euroopa 2016. aasta Euroopa parimaks töökohaks.

2016. aasta GPTW küsitluses osales rohkem kui 2250 ettevõtet 19st riigist. Enam kui 18 400 töötajaga Mars Euroopa edestas tugevas konkurentsis teisi organisatsioone ning nimetati Euroopa parimaks töökohaks 2016. aastal.

„Olen elevil meie nomineerimiste pärast, kuna need kajastavad meie töötajate, keda on nüüd üle 18 400, uhkust ja pühendumust alates ajast, mil me alustasime Euroopas aastal 1932,“ ütles Mars Chocolate Euroopa & Euraasia piirkondlik president Gilles Morel auhinnatseremoonial.

 

Mars Eesti asutati 1992. aastal ning ettevõttes on 15 töötajat.

Mars Eesti kuulub Marsi korporatsiooni, mis on perekonnale kuuluv ettevõte ja maailma üks juhtivaid tootjaid.

Ettevõte pakub Eesti turul laia valikut Marsi kaubamärke oma neljas eraldiseisva kategoorias: maiustused, toiduained, lemmikloomatooted ja Wrigley. Nende hulgas on maailma­kuulsad kaubamärgid, nagu näiteks MARS®, SNICKERS®, BOUNTY®, TWIX®, ORBIT®, PEDIGREE®, WHISKAS®, KITEKAT®, UNCLE BEN’S® ja paljud teised.

Marsi esindaja Baltikumis Mindaugas Rupšys ütles, et just Marsi kultuur on see, mis muudab ettevõtte töötamiseks suurepäraseks kohaks – see tähendab kaasamist, soojust, suurt energiat ja pühendumust. „Mars annab meile võimaluse pidevalt õppida ja olla ettevõtlikud. Kõik see ajendab meid püüdlema kõrgeimate standardite poole ja pidevalt nihutama piire äritegevuse edu nimel. Meie pingutuste tunnustamine ja teadmine, et me oleme nüüd Euroopas parim koht, kus töötada, on midagi, mille üle saame eriliselt uhked olla,“ lisas Rupšys.

Rupšyse sõnul hindavad Marsi Eesti 15 töötajat ettevõtet kui tööandjat väga kõrgelt. „Alustades kindlatele põhimõtetele rajatud organisatsioonikultuurist kuni tuntud kaubamärkideni, mida me armastame – on palju asju, miks Mars on töötamiseks suurepärane koht,“ ütles Rupšys ning mainis ettevõtte lemmiklooma­sõbralikke kontoreid ja vabatahtlikke tegevusi kui positiivseid mõjutajaid.

Alates 1992. aastast, mil Mars Eesti rajati, on ettevõte pakkunud turule laia valikut Marsi kaubamärke neljas eraldiseisvas kategoorias: maiustused, toiduained, lemmiklooma­tooted ja Wrigley. „Seda, kuidas me Marsis töötame, suunavad meie viis põhimõtet: kvaliteet, vastutus, vastastikune mõju, tõhusus ja vabadus. Meie töötajad viivad iga päev ellu neid Marsi põhimõtteid, et muuta meie tegevuse kaudu midagi inimeste ja planeedi jaoks,“ ütles Rupšys.

Autor: Meelika Sander-Sõrmus, põllumajandus.ee juht

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757