Autor: Kaubandus.ee • 19. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omniva lisas pakiautomaadid 12 uude asukohta

Foto: Meeli Küttim
Omniva paigaldab juulikuu jooksul Eestisse 12 uut pakiautomaati. Laienemise tulemusena on ettevõtte pakiautomaadivõrgustik ligipääsetav juba enam kui 50 erinevas Eesti linnas ja asulas ning enam kui 120 kohas üle Baltikumi.

Suvise laienemise käigus paigaldab Omniva uued pakiautomaadid väiksematest kohtadest Loksale ja Kundasse. Kuna pakiteenuse kasutamine kasvab kiiresti ka linnades, tulevad pakiautomaadid ka uutesse kohtadesse suuremates linnades. Nii tulevad Tallinnas uued pakiautomaadid Merimetsa Selveri, Valdeku Comarketi ja Paepargi Maxima juurde, Tartus Raadi Maxima ja Anne Selveri juurde. Tallinna lähiümbrusest saavad uue pakiautomaadi Viimsi ja Maardu, samuti tuleb pakiautomaat Haapsallu, Kohtla-Järvele ja Narva.

 Eelmine laienemine toimus kevadel, mil keskenduti eeskätt just väiksematesse kohtadesse pakiautomaatide paigaldamisele. Omniva pakiautomaatide võrgu juhi Tanel Rauni sõnul kohandatakse võrgustikku pidevalt vastavalt inimeste vajadustele. “Jälgime kõigi piirkondade pakimahte, et siis selle põhjal oma võrgustikku täiendada või ümber kujundada,“ selgitas Raun.  Omniva pakiautomaatide võrgustik on kevadel ja suvel lisaks Eestile laienenud ka Lätis ja Leedus ning kasvab tänavu Baltikumis 28 protsendi võrra suuremaks. Praeguseks on Omnival kogu Baltikumis enam kui 120 linnas 234 automaati ligi 28 000 pakilahtriga ning tegu on Baltikumi suurima võrgustikuga. “Üha enam soovivad meie kliendid pakiteenuse lahendust kogu Baltikumis, nii et meie eesmärk on viia teenus klientidele võimalikult lähedale,” märkis Raun. Rauni sõnul on pakiautomaadid niivõrd populaarseks osutunud just tänu oma ööpäevaringsele kättesaadavusele ning teenuse kiirusele, mistõttu on nad kujunenud eelistatuimaks paki saatmise ja saamise kanaliks. Enne suve pikendas Omniva ka mitmete pakiautomaatide hilisema tühjendamise aega, et anda klientidele võimalus oma pakk automaati tuua veel hiljem, olles kindel, et see ikkagi juba järgmisel päeval kohale toimetatakse.Järgmisel aastal avab Omniva oma pakiautomaatide võrgustiku kogu Baltikumis ka teistele partneritele kasutamiseks, et anda tuult tiibadesse hoogustuva e-kaubanduse arengule.  

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757