22. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coop Eesti uus ostudirektor on Oliver Rist

Coop'i uus ostudirektor Oliver Rist
Foto: Raul Mee
Tänasest alustab Coop Eesti ostudirektori kohusetäitjana tööd Oliver Rist, kes võtab töö üle seniselt ostudirektorilt Taavi Kontsonilt.

Coop Eesti juhi Jaanus Vihandi sõnul on Oliver Risti senine töö Coop Eesti arendusjuhina on olnud silmapaistev ning uus väljakutse ostudirektori ülesannetes on loomulik organisatsioonisisene karjäärihüpe. „Hindan väga kõrgelt tema teadmisi nii kaubandusturust kui kategooriajuhtimisest ning senine koostöökogemus on näidanud Oliveri sobivust meie ees seisvate uute väljakutsetega toime tulemiseks,“ lisas Vihand. Oliver Rist on varasemalt pikalt töötanud uuringufirma Nielsen klienditeenindus- ja pinnahalduslahenduste juhina ning koordineerinud Coopis mitmeid suuri arendusprojekte. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli avaliku halduse ja majanduse eriala.

Eesti jaekaubanduse turuliidri ostuosakonna juhtimine on Vihandi sõnul nagu teate-triatlon – ühel hetkel on vaja ujuda, siis ratast sõita ja seejärel joosta. „Iga lõigu jaoks on vaja inimest, kes seda kõige paremini tegema sobib. Taavi on teinud viimase 2,5 aasta jooksul edukalt tohutu spurdi, mistõttu mõistan täielikult tema soovi aeg natukeseks maha võtta ja pühenduda edaspidi uutele väljakutsetele,“ lisas Vihand.

Coop Eesti on 350 kauplusega suurim toidu- ja esmatarbekaupade kaupluste kett Eestis, mis kuulub 100% eestlastele. Ühistulisel põhimõttel toimiv Coop Eesti koosneb 19 tarbijaühistust, millel on kokku 80 000 klientomanikku. Coop Eestile kuuluvad Maksimarketid, Konsumid, AjaO kauplused, E-Ehituskeskused, Tööriistamarketid ning mitmed kaubamajad ja väiksemad ketimärgita kauplused.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757