BPT Real Estate võtab üle Galleria Riga kaubanduskeskuse haldamise

Galleria Riga kaubanduskeskus
Galleria Riga kaubanduskeskus

Baltimaade juhtivaima kinnisvarahaldusfirma BPT Real Estate’i ja Läti kinnisvaraarendaja Patollo SIA vahel sõlmiti koostööleping kaubanduskeskuse Galleria Riga täisteenusega haldamiseks, mille käigus võetakse üle igapäevane keskuse juhtimine ning finantstegevus.

“Viimastel aastatel on BPT Real Estate näidanud pidevat kasvu ning võtnud Baltimaades juhtiva turupositsiooni. Ainuüksi meie hallatavasse kaubandushoonete portfooliosse kuulub täna rohkem kui 150 000 ruutmeetri jagu rendipinda üle Baltikumi. Oleme meie hallatavatesse kaubanduskeskustesse toonud kokku üle 75 000 ruutmeetri suurusele rendipinnale hulga rentnikke, sealhulgas ka maailmakuulsaid brände nagu Michael Kors, Armani Jeans, Max&Co, Sports Direct, Wolford, MaxMara Weekend ja palju teisi. Meil on hea meel, et SIA Patollo omanikud on märganud meie mainet, tulemusi ja oskust luua lisandväärtust ning usaldanud meile volitused hallata Galleria Riga kaubanduskeskust. Oleme kindlad, et täidame Galleria Riga omanike ootused ning loome koostöö jooksul linna mõistes unikaalse kaubanduskeskuse — see on oluline meie äristrateegia elluviimiseks,” kommenteeris BPT Real Estate Groupi tegevjuht Indrek Hääl.

Galleria Riga kaubanduskeskus avati 2010. aastal ning seda külastab igal aastal üle nelja miljoni inimese. 8-korruselise kaubanduskeskuse 23 500 ruutmeetri suurusel pindalal asuvad 10 restorani, ainulaadne katuseterrass panoraamvaatega Riiale ning 120 kauplust. Viimaste hulgas on rohkelt ülemaailmselt tuntuid kaubamärke nagu näiteks Max&Co, Marella, Stefanel, Suit Supply, Springfield, IBlues, Parfois, Ivo Nikkolo, Cortefiel, Mohito jne.

Kaubanduskeskus on pidevalt arendamisel, et pakkuda veelgi rohkem unikaalseid poodlemisvõimalusi, restorane ning luua lisaks meeldiv suhtluskeskkond. 2016. aasta sügisel ootavad keskust mitmed suured muudatused — avatakse Riia suurimad H&M’i ja Mango kauplused ning ka Baltikumi esimene COS brändi pood.

Galleria Riga’t esindav konsultant ning The Retail Headquartersi (THERHQ) tegevjuht Håkan Pehrsson kommenteeris, et osana meie aktiivsest keskuse haldamisest ja uuest strateegiast saada Läti juhtivaks toidu-, moebutiigi- ja suhtluskeskuseks, on meil hea meel, et BPT on see, kes peegeldab ja toetab Galleria Riga strateegilisi ideid. "BPT on näidanud häid tulemusi ja neil on professionaalne ning pühendunud meeskond. Ootame ülesande edukat lõpule viimist ning kaubanduskeskuse efektiivset ja jätkusuutlikku juhtimist.”

BPT Real Estate AS on regiooni juhtiv kinnisvarahaldusettevõte. Enam kui 80 inimesest koosnev professionaalne meeskond pakub erinevatele omanikele Balti riikides ja Poolas lisandväärtust loovaid ärikinnisvara teenuseid. BPT Real Estate on hiljuti alustanud lisaks ka tehingunõustamise, vahendamise ja hindamisteenustega ning tänu tugevaimale turupositsioonile Balti riikides on võimeline pakkuma klientidele täisteenust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara