24. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhausi uus kaubamaja loob Eestis üle 130 uue töökoha

Bauhaus pidas sarikapidu Rocca al Mare kaubamaja juures
Foto: Andres Haabu
Maailma üks juhtiv ehituskaubamajade kett Bauhaus avab 2017. a esimeses pooles Eestis enda teise kaubamaja Rocca al Mares. Koguinvesteeringuks kujuneb enam kui 20 miljonit eurot.

“Tallinna Rocca al Mare kaubamaja soovime pakkuda oma valdkonna parimat teenindust ning võtame uude kaubamajja tööle üle 130 töötaja. Kuna osa meie Lasnamäe Bauhaus kaubamaja töötajatest läheb uude kaubamajja tööle, värvatakse samas ka Lasnamäe Bauhaus kaubamajja uusi töötajaid,” selgitas ettevõtte plaane uue kaubamaja sarikapeol Bauhaus Eesti juhatuse liige Ansu Saarela. Uusi töökohti pakutakse eelkõige müügisaali, kassadesse, infopunkti ja kaupade vastuvõtuosakonda. Töötajaid hakatakse värbama septembris. 

Ettevõte peab oluliseks töötajate koolitamist ja arendamist. Uue kaubamaja uusi töötajaid koolitatakse ettevõttesisese koolitusprogrammi abil ja Lasnamäe Bauhaus kaubamajas toimuva töö kõrvalt õppimise käigus.

Koolitatud ja professionaalne personal on Bauhausile ka tulevikus ettevõtte edu alus. Ettevõtte laienemine pakub ka vanadele töötajatele võimalust ettevõttesisese karjääri tegemiseks, sest uude kaubamajja on vaja kümmekond juhtivat töötajat.

Tallinnas Rocca al Mares Kaeravälja tänav 3 asuvale 4,7 hektari suurusele krundile ehitatakse uusimat kontseptsiooni järgiv suur Bauhausi kaubamaja. 

Saarela sõnul on uue kaubamaja asukoht kindlasti üks Lääne-Tallinna parimaid ja kaubamaja avamine lisab selle piirkonna kaubanduslikku atraktiivsust veelgi. Umbes 14 000 m2 suuruse müügipinnaga kaubamajast leiab üle 120 000 toote ehitus-, remondi-, sisustus- ja aiandus- töödeks ning lisaks ka veel laia valiku erinevaid teenuseid.

Vaata sarikapeo pilte Äripäevast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757