Autor: Kaubandus.ee • 29. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Capital Mill avas Tartu tuiksoonel poole suurema ostukeskuse

Uuenenud Veeriku keskus Tartus
Foto: Capital Mill
Enam kui poole suuremas Veeriku ostukeskuses on lisaks kasvanud Selveri kauplusele on senisest laiem valik ka teisi teenuseid.

Tänu juurdeehitusele ja senise hoone värskendamisele muutus keskus avaramaks ja kaasaegsemaks. Varem 2240 ruutmeetril tegutsenud Selver on nüüd 3288 ruutmeetril.

Veeriku ostukeskuse arendaja Capital Mill OÜ investeeringute juhi Kristjan Kivipalu sõnul oli keskus nii külastajate kui rentnike vajadustele kitsjaks jäänud, mistõttu oli laienemine igati loogiline.

“Veeriku ostukeskus asub olulisel tuiksoonel, mistõttu eelistavad väga paljud tartlased seda oma igapäevaostude ja muude toimetuste tegemiseks. Et nii keskus tervikuna, kui selles tegutsevad ettevõtted saaksid klientidele pakkuda senisest veelgi paremat teenust, oli laienemine ainuõige samm,” ütles Kivipalu. “Lisaks pidevalt kasvavale külastajate arvule näitab meie jaoks keskuse populaarsust ka see, et kõik uued rendipinnad leidsid väga kiiresti üürniku.”

Uuenenud keskuses on netopinda 5050 ruutmeetrit, enne märtsis alanud juurdeehitustöid oli seda 3412 ruutmeetrit.

Veeriku ostukeskuse ehitas AS Ehitustrust, mille juhatuse esimehe Kaido Somelari sõnul oli selle ehituses küllaga väljakutset.

Lisaks Selverile tegutsevad Veeriku ostukeskuses kauplused Jardin Lilled, eDrinks, Tähtpäev, lemmikloomapood BettaZoo, Pere Optika, kalapood Latikas ning E-Smoker. Samuti Apotheka apteek ning solaarium Sunplanet.

Teenustest on esindatud ilusalong Jäälind, kingsepp, kellassepp ja kullasepp, Tartu Pesumaja ning Itella pakiautomaat. Söögikohtadest avatakse lähiajal Hesburger ja Peetri Pizza. Keskuse parklas on ruumi 178 autole (sh 6 invakohta) ning 34 jalgrattale.

Lisaks Veeriku ostukeskusele kuuluvad Capital Mill OÜ portfelli Tartus veel Jõe keskus ja Jaamamõisa Selver ning Jõgeva Selver.

Allikas: Kinnisvarauudised.ee

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757