Amber Beverage Group ostis osaluse tequilaäris

Tequila
Tequila on üks kõige kiiremini kasvavatest alkohoolsete jookide kategooriatest.

Baltimaade suurim alkoholitootja ja maaletooja – SPI kontserni kuuluv Amber Beverage Group – on omandanud märkimisväärse osaluse tequilabrändist Fabrica de Tequilas Finos, millele kuulub tootmishoone Tequila linnas Mehhikos.

Amber Beverage Groupi tegevjuht Seymour Ferreira sõnul annab partnerlus Fabrica de Tequilas Finosega Aber Beverage Groupile võimaluse laiendada tootmist Ameerika Ühendriikidesse ning Kesk- ja Lõuna-Ameerikasse. Fabrica de Tequilas Finose portfell koosneb üle 20 tequilabrändist, sh KAH-i, Don Camilo, Agave 99, Zapopani ja Tonala tequila’d.

„Meil on enam kui sajandi jagu kogemusi selliste kaubamärkide tootmise ja edasimüügiga nagu Moskovskaya viin, Riga Black Balsam’i bitterid ja paljud teised. Grupi tugev ja kiirestikasvav rahvusvaheline äritegevus, mida juhitakse Riia linnast Lätis, tegutseb enam kui 50 eksportturul. Sellega, et ühendame oma oskused ja teadmised hästituntud Mehhiko tequilatootjate meisterlikkusega, loodame laiendada oma alkohoolsete jookide portfelli uues kiirestikasvavas kategoorias ja saavutada veelgi tugevama ülemaailmse positsiooni,“ rõhutab ta. 

Tequila on üks kõige kiiremini kasvavatest alkohoolsete jookide kategooriatest. Juhtiva alkohoolsete jookide turuanalüüsi teostava organisatsiooni IWSR-i andmetel on järgmise viie aasta prognoositav ülemaailmse tarbimismahu kasv 16%. Hetkel on suurimad tequilaturud USA ja Mehhiko, kus 2015. aastal ulatus aastane tarbimine 138 miljoni ehk 81 miljoni liitrini. Euroopas on suurimad tequilaturud Saksamaa, Venemaa ja Ühendkuningriik.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara