12. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asko ja Sotka laiendavad Tartus haaret

Asko ja Sotka laieneb Lõunakeskuses suurematesse ruumidesse
Foto: Indoor Grupp
2017. aasta sügisel laienevad Asko ja Sotka Tartu Lõunakeskuses suurematesse ruumidesse, hõlmates Lõuna-Eesti suurimas kaubanduspargis seejärel pea poole uuest rajatavast pinnast. Kokku laieneb Lõunakeskus 4200 m2 võrra.

Asko ja Sotka kaupluste hoone on esimene ehitusetapp Lõunakeskuse uuele laienemisele.  Lisaks sellele on plaanis ehitada veel kolm hoonet ja lõplik laienev kaubanduspind saab olema ligikaudu 15 600 m2.  „Oleme Asko ja Sotkaga kootööd teinud juba aastaid ning oleme väga rahul, et saame uute ehitatavate ruumide näol koostööd tugevdada. Lõunaeestlaste jaoks on heaks uudiseks seegi, et kaubanduspinna laienemine toob kaasa lisatöökäte vajaduse,“ ütles Lõunakeskus juhatuse liige Jaan Lott.

„Asko ja Sotka Tartu uutes kaasaegsetes ruumides pakume Lõuna-Eesti 200 000 elanikule sisustusvaldkonna mitmekesist sortimenti,“ täpsustas Asko ja Sotka kette Eestis esindav Indoor Group AS tegevjuht Kari Forssten.

Forssteni sõnul jätkavad nad ettevõtte arendamist Eestis, et turu olukorra ja tarbijate soovidega sammu pidada. „Ärikeskkond on aastatega väga palju muutunud ja konkurents on mööbliturul tihe, kuid oleme sellest hoolimata hästi hakkama saanud,“ tunnistas ta. Aastate jooksul on välja arendatud kaupluste e-poed, Asko püsikliendiprogramm ja pakutakse ka sisekujundaja teenust. 

Kesko kontserni kuuluvad Asko ja Sotka mööblijaemüügiketid on Eestis tegutsenud juba 20 aastat. Soome ettevõtjad avasid esimesed kauplused Tallinnas, misjärel laieneti Tartusse ja Pärnusse. Kõige värskemad, tänavu märtsis avatud kauplused asuvad Ida-Virumaal Narvas. Lisaks arenevad kiiresti kaupluste e-poed, mis toimivad nüüdseks juba üle nelja aasta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757