22. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste keskuses avab uksed Zara Home

Ülemiste keskuses avab uksed Zara Home
Foto: Apranga
Täna avatakse Ülemiste keskuses Zara Home kauplus, mis on ainus Zara brändi sisustustoodete kauplus Eestis.

„Zara Home kaupluse avamisega täiendab Ülemiste keskus oma laiatarbe tippbrändide ladvikut,” sõnas Ülemiste keskuse tegevjuht Guido Pärnits. Ta selgitas, et uuenenud keskuse avamisega kaks aastat tagasi on jõudsalt laiendatud sisustuskaupade valikut ning hetkel on keskuses ligi 20 erinevat sisustus- ja kodutehnikakaupade poodi. “Oleme koondanud kokku kõik olulisemad kodutoodete brändid, et inimestel oleks lai valikuvõimalus ja kõik ühes kohas käe-jala juures, sisustustarvetest elektroonikani välja,” lisas ta. Klientide poolt kauaoodatud Zara Home kauplus paikneb 495 ruutmeetril Ülemiste Keskuse 1. korrusel, tuues tarbijani modernsed, kuid samas taskukohased kodusistustooted.

„Zara Home avati Balti riikides esimesena Leedus. Sealne soe vastuvõtt kinnitas, et Baltikumis on kaubamärki pikalt oodatud. Seda enam on meil hea meel tutvustada Zara sisustuskaupade brändi ka Eestis,“ rääkis Apranga Grupi tegevjuht Rimantas Perveneckas. Ta lisas, et Ülemiste Keskus on kohalikul kaubandusturul oma asukoha, ruumikuse ja populaarsuse mõistes ideaalseim keskus, kus värske pood klientidele avada.

Zara Home kollektsioonid lähtuvad sisustusmaailma uusimatest suundadest, valikust leiab nii voodipesu, köögi- ja vannitoatekstiili, köögitarvikuid, mööblit kui ka erinevaid trendikaid sisustuse väikeelemente. Zara Home bränd tuli turule 2003. aastal ning on tänaseks esindatud 536 kauplusega 71 riigis. Esimene kauplus Balti riikides avati Vilniuses, Leedus 2015. aastal.

Ülemiste keskuse tegevjuht Guido Pärnits esineb kaupmeeste juhtide vestlusringis 12. oktoobril toimuval Kaubanduse Aastakongressil koos Rahva Raamatu juhatuse liikme Viljar Otsa ja Kaupmees & Ko juhatuse esimehe Mart Relvega. Tutvu viienda Kaubanduse Aastakongressi kavaga SIIN ning kuni 27. septembrini on võimalik registreerida üritusele soodushinnaga 249 eurot (km-ga 298,80). 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757